AMBICIOZNA LJEPOTICA

CURE DETALJI O PROŠLOSTI 'AMERIČKE PRINCEZE' Meghan je brutalno i bešćutno ostavila bivšeg muža: 'Ona će napraviti sve, želi biti princeza Diana 2.0'

 
Meghan Markle i princ Harry
 Andrew Milligan/Pool / REUTERS

Meghan Markle nema previše problema s okretanjem leđa prijateljima ili mužu ako joj više nisu od nikakve koristi, piše britanski novinar Andrew Morton u novoj knjizi ‘Meghan: A Hollywood Princess’. Teoriju temelji na nimalo ugodnom razlazu Meghan i bivšeg muža, a detalje iz knjige objavio je The Sun.

Premda je udajom za producenta Trevora Engelsona Markle dobila angažman karijere, ulogu u seriji ‘Suits’, njihova se veza ubrzo raspala. U ljeto 2013., dvije godine nakon što su izmijenili bračne zavjete, Markle je navodno naprasno odlučila okončati brak, a mužu je to saopćila poslavši mu dijamantni zaručnički i vjenčani prsten poštom.

EXCLUSIVE: ***PREMIUM RATES APPLY*** These are the world exclusive photographs of Meghan Markles first wedding.
The suits star - who is dating Prince Harry - tied the knot in September 2011 to movie producer Trevor Engelson.
Meghan, now 35, married Trevor on a beach in Ocho Rios, Jamaica after dating for seven years.
But the couple divorced in August 2013 after just two years of marriage citing irreconcilable differences.
Now these pictures, first published in US magazine Star show Meghan and guests enjoying the sun-drenched ceremony at the Jamaica Inn.
Meghan can be seen in a yellow bikini while her mother Doris Ragland also hits the beach.
In one shot, guests can been lifting Meghan and Trevor in the hora, a traditional Jewish chair dance.
04 Jan 2017, Image: 356251612, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Meghan Markle i Trevor Engelson

Morton ambicioznu 36-godišnju Amerikanku opisuje kao beskrupuloznu ženu koja ne bira sredstva za uspon na društvenoj ljestvici i koja je bila prilično opsjednuta princezom Dianom. Detalje mu je navodno otkrio bogati poduzetnik, Engelsonov prijatelj. Američka glumica (36) doživljavala ju je kao uzor, ne samo zbog stila, već i zbog humanitarnog rada. U knjizi citira Meghaninu bivšu prijateljicu, Ninaki Priddy, koja joj je bila djeveruša na prvom vjenčanju, koja je rekla da Markle želi biti ‘princeza Diana 2.0’.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Future princess Meghan Markle is seen in these rare pre school and elementary photographs from her 9 years at Hollywood Little red house school. She is seen having written a tender letter thanking the teachers and the school for the 9 years she spent there and also there is a beautiful letter written by her father Thomas sending best wishes to her and her best friend Ninaki
Profimedia, AKM-GSI
Fotografija iz školskih dana: Meghan Markle s prijateljicom Ninaki Priddy

Za Englesona se udala na Jamajci u rujnu 2011., no do veljače 2013. živjeli su odvojeno zbog njenog angažmana na seriji ‘Suits’ koja se snimala u Kanadi. Njezini prijatelji kažu da je nakon preseljenja zanemarila svoje stare prijatelje, u zadnji čas otkazivala dogovore i očekivala da se svi prilagode ‘rasporedu zvijezde u usponu’.

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle najavljeno je za 19. svibnja pa ne čudi da se javnost i mediji sve više intresiraju za prošlost buduće članice kraljevske obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:35