PRINOVA NA DVORU

CURE DETALJI O ROĐENJU NAJIŠČEKIVANIJE BEBE NA SVIJETU Meghan je u pratnji Scotland Yarda prebačena u bolnicu još u nedjelju

 
 Profimedia, Mega Agency

Svijet je odahnuo, stigla je još jedna kraljevska beba na brirtanski dvor, nakon što su jučer ujutro u osvit zore Meghan i Harry, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, postali roditelji malenog dječaka.

Iapk, jo uvijek je ostalo puno nepoznanica vezano za možda najiščekivaniju kraljevsku bebu. Ime dječaka koji je sedmi u nasljednom tronu za britansku krunu tek će biti obznanjeno u idućim danima, ali su procurile neke informacije o porodu.

Iako je Meghan silno željela roditi kod kuće, to joj se ipak nije ostvarilo. Vojvotkinja, koja je prenijela trudnoću tjedan dana, u najvećoj tajnosti je u nedjelju prebačena u bolnicu, pa čak niti članovi najuže obitelji nisu bili o tome obaviješteni.

Samo nekoliko sati nakon poroda, pod zaštitom Scotland Yarda Meghan i Harry vratili su se na imanje Frogmore. Tek tada, u ranim popodnevnim satima presretni Harry izašao je pred novinare.

Kako javlja Dail Mail, Meghan je prebačena u londonsku Portland bolnicu, gdje najniži troškovi priroda prelaze iznose od 17.500 eura. Ondje su na svijet stigle prerinceze Beatrice i Eugenie.

Nije poznato je li 37-godišnja Meghan imala inducirani porod, ali izvori bliski Daily Mailu tvrde da je ostala tamo preko noći da bi u 5.26 sati u ponedjeljak ujutro donijela na svijet svoje prvo dijete. Ponosni princ Harry pritom se nije odvajao je od svoje supruge.

Iako Buckinghamska palača to nije željela komentirati, izvori bliski Daily Mailu tvrde da je Meghan doista rodila u bolnici.

Bračni par Sussex ranije je izvijestio javnost da žele za sebe zadržati detalje poroda, što je još jedno kršenje protokola od njihove strane. Za razliku od njih, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su samo nekoliko sati nakon poroda izašli pred novinare, fotoreportere i svekoliku javnost ispred privatnog krila Lindo u bolnici St. Mary kako bi pokazali svo troje djece po rođenju.

Jučer je ubrzo nakon objave sretne vijesti, princ Harry izašao pred novinare u WIndsoru i oduševljeno priopćio da je postao otac.

- Mi smo apsolutno oduševljeni i zahvalni za ljubav i potporu svih. To je bilo nevjerojatno, pa jednostavno to želimo podijeliti sa svima, rekao je princ pucajući od ponosa.

Britanski mediji spekuliraju da bi par svoju bebu mogao pokazati javnosti u srijedu jer je princ Harry u svom obraćanju novinarima to dao naslutiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:44