IZNENADNI 'DODATAK'

ČUVENI HOLIVUDSKI GLUMAC POTVRDIO DOLAZAK NA VIS Stiže neočekivano pojačanje ekipi mjuzikla 'Mamma mia', jedan od najomiljenijih filmaša

 CROPIX

Poznati kubansko-američki glumac Andy Garcia novo je lice u romantičnoj glazbenoj komediji "Mamma Mia! Here We Go Again", čije se snimanje poprilično zahuktalo na Visu, piše Slobodna Dalmacija.

Izvori bliski produkciji potvrdili su Slobodnoj kako se dolazak samozatajnoga hollywoodskog glumca na otok očekuje ovoga tjedna, te otkrili kako bi Garcia u nastavku filmskoga hita "Mamma Mia" trebao glumiti lik stanovitog Fernanda Cienfuegosa.

Glumac rođen u Havani svoju je filmsku karijeru započeo 1978. godine, a prve značajnije uspjehe na velikom platnu ostvario je osamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća odigravši niz zapamćenih uloga koje su ga ustoličile kao jednog od najuspješnijih glumaca svoje generacije. Među najznačajnim su one u filmovima "Kum III", "Nedodirljivi" i "Kad muškarac voli ženu", "Oceanova" trilogija, "Pink Panther II", "Modigliani"...

Garcia je ostvario uspješnu karijeru u Hollywoodu, no ono što mu je ona donijela – slavu i novac – u njegovu je slučaju potpuno nevažna stvar. Na prvom mu je mjestu njegova obitelj, supruga Maria Victoria Lorido, koju je zavolio čim ju je ugledao, i njihovo četvero djece, tri kćeri i sin.

Andy je poznat po strogom čuvanju privatnosti i animozitetu prema hollywoodskom načinu življenja, ali i po odbijanju snimanja golišavih scena, pa je tako jednom prigodom odšetao s audicije kad su ga zamolili da skine majicu. Uvijek izbjegava odgovarati na pitanja o intimnom životu i nevoljko se eksponira na naslovnicama magazina.

Na Visu se tijekom ovoga tjedna očekuje i glumica Amanda Seyfried, a uskoro bi na otok trebali stići i poznati tajni agent 007, Pierce Brosnan, te njegov kolega Colin Firth, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:57