KAO NA SETU 'RALJA'

'DA JE FABRIZIO SKOČIO U MORE, NIKAD VIŠE NE BI IZRONIO' Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena raspričala se o najtežem trenutku karijere

 
Helena Christensen
 Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Život supermodela mnoge na prvu asocira isključivo na glamur, ali istina je ponekad potpuno drugačija od onoga što možemo vidjeti na naslovnicama modnih časopisa.

To potvrđuje i anegdota s jednog snimanja koju je ispričala Helena Christensen.

Danska ljepotica, koja je 90-ih "žarila i palila" svjetskim modnim pistama, prisjetila se suradnje sa slavnim fotografom Fabrizijem Ferrijem, s kojim je svojedobno usred Indijskog oceana snimala naslovnicu za prestižni Vogue.

- U jednom trenutku pokvario nam se brod. Kopno nam nije bilo ni na vidiku, a zalihe hrane i vode bile su sve tanje. Dok smo čekali pomoć, Ferri se htio osvježiti u oceanu. Taman se spremao skočiti, kad je s donje palube dotrčao kapetan, panično mašući rukama i vičući mu da stane...

Da je Fabrizio tad skočio, vjerojatno nikad više ne bi ni izronio... Naime, kapetan nam je rekao da je područje oko nas puno morskih pasa, baš im je bilo vrijeme i parenja i hranjenja... Laknulo nam je kad su nas spasili nekoliko dana poslije - otkrila je Helena, a prenosi Daily Mail.

Inače, ova 51-godišnja danska ljepotica karantenu provodi u New Yorku sa sinom Mingusom (20), kojeg je dobila u vezi s glumcem Normanom Reedusom, a dok ne prođe opasnost od koronavirusa, posvetila se radu na vlastitom modnom brendu koji je osnovala s prijateljicom Camillom Stærk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:03