NOVI SKANDAL

'DA, MOGUĆE JE DA DJEVOJKA SILUJE DJEVOJKU. MENI SE BAŠ TO DOGODILO' Pjevačica optužila kolegicu: 'Pokušala sam je odbiti, ali savladala me...'

 
Timothy Heller i Melanie Martinez
 INSTAGRAM

Pjevačica u usponu Timothy Heller optužila je Melanie Martinez, najbolju prijateljicu i kolegicu te bivšu natjecateljicu američke inačice showa "The Voice", za silovanje, prenosi Daily Mail.

Timothy tvrdi kako ju je 22-godišnja Melanie seksualno napastovala dok su se još intenzivno družile 2015. godine, ali o svemu je progovorila tek sad jer se, kaže, sramila.

- Teško je prihvatiti činjenicu da te najbolja prijateljica silovala. Te večeri, kad sam pristala prespavati kod nje, počela me ispitivati o mojim seksualnim navikama. S obzirom da sam u prošlosti bila žrtva seksualnog zlostavljanja, bilo mi je neugodno pričati o tome, ali ipak jesam - naivno sam mislila da mogu vjerovati i povjeriti se prijateljici... Melanie me dugo nagovarala na seks, ali svaki put sam je odbila - napisala je Heller na Twitteru.

U podužoj objavi glazbenica također objašnjava kako se isti scenarij ponovio i sljedeće večeri.

- Pušile smo marihuanu i Martinez me počela dirati, prvo po grudima, a onda me potpuno savladala. Na silu me, bez mojega dopuštenja, oralno zadovoljila, a onda me silovala seksualnom igračkom... Da, moguće je da djevojka siluje djevojku, meni se baš to dogodilo - završila je 24-godišnja Timothy.

Nakon što je Hellerina ispovijest procurila u medije, oglasila se i optužena Melanie Martinez.

- Sve što smo radile, radile smo zajedno i u dogovoru. Moja prijateljica ni u jednom trenutku nije rekla 'ne'. Zgrožena sam, razočarana i ožalošćena jer ništa od navedenog nije istina. Iako smo se razišle i više se ne družimo, Timothy šaljem svu ljubav ovoga svijeta - izjavila je Melanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:05