VIRALNI HIT

DEKOLTEI SU U DRUGOM PLANU, SVI PRIČAJU O BANDERASU Najzabavniji trenutak s dodjele Emmyja pripada španjolskom glumcu: 'Što je to radio s rukama?'

 
 Twitter/Screenshot

Sinoćnja dodjela nagrada Emmy bila je u znaku svečanih toaleta i nagrađenih filmskih djelatnika, no jedan detalj iz publike nije promaknuo gledateljima, pa je sada glavna zafrkancija na Twitteru.

Naime, Antonio Banderas, nominiran za glavnu ulogu u seriji "Genij: Picasso', sjedio je u publici i pljeskao kada je jedan gledatelj uočio nešto čudnovato.

- Kakav je to pljesak Antonija Banderasa, napisao je jedan korisnik.

Njegovo pljeskanje bilo je neobično zbog istaknutog srednjeg prsta, a korisnici Twittera odmah su povukli usporedbu između njega i prošlogodišnjeg viralnog hita, kada je Nicole Kidman na Oscarima na smiješan način pljeskom ispratila Meryl Streep i njezino osvajanje nagrade.

Glumica je kasnije objasnila kako su joj smetali prstenovi, pa je zato to izgledalo smiješno.

- Bilo je doista čudno, htjela sam pljeskati, jer bilo bi još gore da ne pljeskam, zar ne? Svi bi govorilo: zašto Nicole nije pljeskala, objasnila je.

- Bilo mi je strašno teško jer sam imala na prstu ogroman prsten koji nije bio moj. Bio je predivan, ali bilo me strah da ga ne oštetim, objasnila je kasnije Nicole koja je te večeri nosila skupocjeni prsten Harryja Winstona s dijamantima.

Da na internetu ništa ne može promaknuti, dokazuje i Banderasov pljesak. Neki su ga prozvali najzanimljivijim trenutkom sinoćnje svečanosti.

- Možda je prerano, ali ovo bi mogao biti gif godine. Prikladan odgovor za bilo što, napisao je jedan gledatelj.

Banderas je sinoć ipak otišao doma praznih ruku, jer je nagradu za najboljeg glumca u toj kategoriji osvojio Darren Criss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:51