BIVŠI PRVAK BEZ DLAKE NA JEZIKU

Dennis Rodman detaljno opisao kako je tri puta slomio penis

 REUTERS

Legendarni košarkaš Dennis Rodman za magazin Vice dao je jedan od najbizarnijih intervjua svih vremena. Bivši NBA prvak uglavnom je pričao o seksualnom životu, brojnim partnericama, ali i nevjerojatnim nesrećama tijekom seksualnih igrica. Bez imalo srama ludi Dennis je rekao:

- Lomio sam penis tri puta u životu!

Prvo pitanje se postavlja - kako je uopće moguće slomiti penis? S obzirom da penis nema kostiju, naravno da se klasični lom ne može dogoditi. Međutim, kada je penis u erekciji i kada je pogođen izravnom silom ipak dođe do pucanja tkiva i neke vrste rupture.

Dennis Rodman to vjerojatno zna bolje od svih. Bez dlake na jeziku, majstor je ispričao kako je došlo do bizarnih nesreća...

- Prvi put se to dogodilo u Dallasu. Bili smo na brodu na nekom jezeru, sunce je pržilo cijeli dan, a alkohol je tekao u potocima. Cijeli dan smo lokali i partijali, a kad je pala noć ja sam bio 'demoliran'. Moja tadašnja djevojka, koja je bila luda za seksom i isprobavanjem novih stvari, predložila mi je da se spustimo ispod palube i opustimo u krevetu. Počeli smo se seksati, a ona je cijelo vrijeme naređivala: 'Ajde tamo, spusti se dole, popni gore, makni se sa strane...' - pričao je Dennis i konačno došao do kobnog trenutka večeri.

- Ja sam samo govorio OK, ali u jednom trenutku ona se sjetila kako bi bila odlična ideja da se zaletim i skočim na nju.

Naravno, Dennis ju je opet poslušao. Skočio je, čuo zvuk pucanja i shvatio da leži u lokvi krvi...

- Počeka je urlati: 'O ne, mrtav je. Ubila sam ga!'

Dennis je na tu konstataciju mrtav-hladan odgovorio.

- Draga, nisi me ubila, samo sam slomio penis....

To je bilo prvi put. Drugi put, kaže Rodman, bilo je još gore.

- Penis mi je izgledao kao sj**** mrkva.

Dakle, kod druge nesreće Dennis je igrao za Detroit Pistonse i poprilično se razveselio kada mu je tadašnja djevojka Tracey javila da stiže u posjet. Tijekom večere Tracey je priznala Rodmana da je čitala knjigu koja opisuje kako savršeno oralno zadovoljiti muškaraca, a odmah nakon deserta napaljeni dvojac otrčao je u hotelsku sobu isprobati novu tehniku.

- Dakle, seksamo se. Ona se u jednom trenutku leđima okrenula prema meni i svom snagom stražnjicom nabije u mene. Ponovno sam čuo zvuk pucanja, krvi je bilo posvuda...

Nažalost po Rodmana, njegovoj agoniji ni tu nije bilo kraja. Treća nesreća dogodila mu se u New Yorku, ali za divno čudo tada je odlučio otići u bolnici gdje mu je liječnik detaljno opisao što mu se događa.

Unatoč trostrukim krvavim i bolnim seansama, Dennis nije odustajao. Kaže da je danas na vrhuncu forme. A i penis mu funkcionira normalno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:38