SVI SU SE POTAJNO NADALI, ALI...

DETALJ O FILMU TITANIC KOJI SLAMA SRCA Kate Winslet razočarala milijune kad je otkrila kakav su odnos ona i Leo imali kad bi se kamere ugasile

 
 Lucy Nicholson / REUTERS

Glumica Kate Winslet, koja se proslavila ulogom u filmu 'Titanic' u kojem je s Leonardom DiCaprijom sudjelovala u jednom od najromantičnijih i najtragičnijih prikaza događaja potonuća slavnog broda 1912. godine, otkrila je detalje o tome kakav su odnos njih dvoje imali kad se kamere ugase.

Iako su mnogi smatrali da je sigurno među njima zaiskrilo i u stvarnom životu te da je nemoguće da su toliko vremena provodili skupa a da se barem malo nisu jedno drugome svidjeli na romantičan način, Winslet je u razgovoru za ITV rekla da se radilo o 'čistom i dubokom prijateljstvu'.

- Za Lea i mene to je bilo sedam mjeseci intenzivnog neprekidnog rada. Oboje smo bili vrlo mladi i srećom, i to zaista govorim kao dobru okolnost, nismo se jedno drugom sviđali kao simpatije. Znam da je to mnogim obožavateljima teško čuti, žao mi je, ali stvarno nismo - rekla je glumica, koja je i danas prijateljica jednako slavnom kolegi.

Cast member Kate Winslet poses with co-star Leonardo DiCaprio at the premiere of the movie
Mario Anzuoni / REUTERS

- Mogli smo jedno drugo zafrkavati i provocirati, a i danas to činimo, tako da je to stvarno nevjerojatno - ispričala je.

Kad je film postao popularan mnogi su se zapitali je li između njih dvoje bilo prave ljubavi budući da su je u filmu tako dobro glumili. Ponovno su se širile glasine nakon što su se oboje 2016. godine na dodjeli Oscara u Hollywoodu izgrlili i smijali kao da se ništa nije promijenilo od 'Titanica'.

Leonardo DiCaprio and Kate Winslet (L) talk after the end of the award ceremony at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016.   REUTERS/Mario Anzuoni   - TB3EC2T0EQCXN
Mario Anzuoni / REUTERS

No, čini se da je Winslet konačno stala na kraj šuškanjima i da će se svi obožavatelji romantike morati pomiriti s činjenicom da su oni 'samo' jako dobri prijatelji.

Kate Winslet, nominated for Best Supporting Actress for her role in
Lucy Nicholson / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:00