ZVIJEZDA 'LJUBAVNIH VEZA'

Devedesetih ste obožavali ovu glumicu: Prošlo je čak 20 godina od serije koja ju je proslavila

 Screenshot

Devedesete su proslavile mnoge meksičke glumice koje su se proslavile ulogama u sapunicama, a neke od najpopularnijih prikazivale su se i kod nas.

Publika se zasigurno sjeća glumice Lucero Hogaza León koja je u seriji 'Lazos de Amor', poznatijoj kao 'Ljubavne veze', utjelovila čak tri lika, sestre imena - María Fernanda, María Paula i María Guadalupe. Serija je pratila živote blizanki od rođenja.

Jedna je tako rođena slijepa, druga je dobra, a treća je, kako to već biva, zlog karaktera. Sestre su izgubile roditelje u prometnoj nesreći i od tada su razdvojene, no život ih u jednom trenutku ipak spoji. U sve to upetlja se naravno i jedan zgodni lik - taksist Nicolas.

Glavna glumica, Lucero, danas ima 46 godina, no nije se puno promijenila ni gotovo 21 godinu otkako se serija snimala. Pored glume bavila se i glazbom, a zadnja sapunica koju je snimila bila je 'Por Ella Soy Eva' 2012. godine.

Kad je u pitanju privatni život, glumica se u siječnju 1997. godine udala za pjevača Manuela Mijares, no rastali su se u ožujku 2011., 14 godina kasnije. Zajedno imaju dvoje djece.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:01