'HTJELA SAM SAMO PROPASTI U ZEMLJU'

DIRLJIVA ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE O BORBI S TEŠKOM BOLESTI 'Ležala sam u bolnici i čula glasove - uništavaš se, umrijet ćeš...'

 Getty Images / Getty Images

Jade Thirlwall, zvijezda slavnog ženskog benda Little Mix, po prvi put je javno progovorila o tajnoj borbi s anoreksijom.

Danas 23-godišnjakinja, s ovom se bolesti susrela već kad je imala 13 godina. Primljena je u bolnicu nakon što je drastično smršavjela što je bila posljedica problema kod kuće i zlostavljanja od strane školskih kolega. Jade je ispričala kako je smrt bliskog rođaka bila još jedan okidač za takvo njezino stanje, ali ona sama nije shvaćala da joj je potrebna pomoć.

- Menstruaciju nisam imala, a stvari su izmicale kontroli, ali mene tada nije bilo previše stalo do toga što mi se događa. U to vrijeme sam se osjećala jako depresivno. Samo sam htjela propasti u zemlju i nestati - prisjetila se Jade tog teškog razdoblja.

Tek kad je završila u bolnici shvatila je da to nije igra, već nešto jako ozbiljno.

- Uništavaš svoje tijelo. Ako tako nastaviš, umrijet ćeš - prisjetila se kako su je liječnici u bolnici posjeli i na ovaj način joj objasnili kako stvari stoje.

Nakon toga terapije i redoviti posjeti bolnici pomogli su Jade da ozdravi. Pjevačica kaže da je njezino zdravstveno stanje puno bolje i otkako je završila srednju školu i postala članica benda Little Mix nakon što se prijavila na audiciju u 'X Factoru'.

Jade i ostale djevojke trenutačno su zauzete promocijom novog singla i izlaska četvrtog singla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:46