PREDAH ILI KRAJ?

DIVA IMA VELIKIH PROBLEMA SA ZDRAVLJEM Obožavatelji u šoku nakon što je Lady Gaga objavila da treba stanku od pjevanja

Na to ju je natjeralo njezino zdravstveno stanje.

- Planiram usporiti tempo i pošteno se odmoriti - rekla je Lady Gaga za Billboard, naglasivši da joj treba odmor od glazbene karijere. Na to se odlučila, kako prenose mediji, zbog problematičnog zdravstvenog stanja, a nije rekla koliko će njezina poslovna stanka trajati. Ipak, poručila je obožavateljima da ne brinu.

- Sve ovo ne znači da nemam nešto spremno za obožavatelje diljem svijeta - rekla je umjetnica koja je i proteklih godina zbog kroničnog umora prekidala svoje turneje i otkazivala koncerte.

Raskinula zaruke

Predah je najavila baš uoči izlaska Netflixova dokumentarnog filma “Gaga: Five Foot Two”. Dokumentarac o pjevačici najavljen je prošli mjesec i premijerno će biti prikazan na filmskom festivalu u Torontu 22. rujna, a isti dan bit će dostupan i na Netflixu. U najavi se spominje da će ovaj film “skinuti zavjesu da predstavi ženu iza izvođačice”, a publici omogućiti necenzurirani pogled u život superzvijezde.

Redatelj Chris Moukarbel sa svojom je ekipom pratio pjevačicu tijekom snimanja i promocije albuma “Joanne”, posvećenog njezinoj pokojnoj teti koja je preminula s 19 godina od posljedica lupusa, ali i njezinu privatnu borbu sa zdravstvenim problemima i oporavljanjem nakon što je raskinula dugogodišnje zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem.

U filmu ćemo moći vidjeti Lady Gagu u situacijama u kojima je javnost dosad nije imala prilike vidjeti: kako plače u bolnici zbog kroničnih bolova od kojih pati, u kadi prekrivena lica, u liječničkoj ordinaciji ili kako puši marihuanu (koja joj, kaže, pomaže da se ublaži bol u zglobovima i kuku).

Samoća navečer

Osim kroničnih bolova u zglobovima, Gaga također pati od lupusa, autoimune bolesti koja joj uzrokuje glavobolje, naticanje zglobova i gubitak kose, a nedavno je priznala da ima i PTSP zbog silovanja koje je doživjela kad joj je bilo 19 godina.

Pjevačica u filmu objašnjava kako je svake večeri sama.

“Svi ti ljudi će otići, zar ne? Oni odu, a ja ostajem sama. Nakon dana, tijekom kojeg me svi dodiruju i žele sa mnom pričati, završim u totalnoj tišini”, otkrila je Gaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:19