INSPIRACIJA MNOGIMA

DJEVOJKA LEWISA HAMILTONA RASPAMETILA FANOVE Neobična ljepotica pokazala kako izgleda u bikiniju

 Instagram

Iako ju je javnost upoznala već kao natjecateljicu u showu 'America's Next Top Model' prije dvije godine, u centar pažnje medija Winnie Harlow došla je nakon što je početkom rujna viđena u društvu Lewisa Hamiltona. Strani portali sada je oslovljavaju kao novu djevojku vozača Formule 1, a Winnie, koja boluje od vitiliga, je sve popularnija u manekenskim krugovima jer, iako joj je gotovo cijelo tijelo prekriveno bijelim mrljama, zrači ogromnim samopouzdanjem.

Društvene mreže sada koristi uglavnom kako bi ohrabrila druge djevojke da se ne srame svojih mana pa je ovaj put otišla korak dalje i objavila fotografiju u bikiniju.

- Samopouzdanje ne eliminira nesigurnosti, a nesigurnost ne znači da niste samopouzdani - napisala je Winnie pored fotografije koja je u jednom danu prikupila čak 111 tisuća lajkova.

Inače, ova manekenka na Instagramu ima preko 1,4 milijuna pratitelja. Otkako se proslavila u modnoj emisiji, Winnie nije skrivala da joj je zbog izgleda odrastanje bilo teško, no s godinama je naučila kako se nositi s pogrdnim nadimcima i komentarima.

- Želim dokazati da osoba može slijediti svoje snove usprkos 'manama' i 'smetnjama'- njezin je moto.

Što je vitiligo?

Vitiligo je stanje u kojem koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:48