DALEKO OD GLAMURA

DJEVOJKA OD MILIJARDU DOLARA KONAČNO POKAZALA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA! Prepoznajete li ovu mladu damu? Paparazzi je uhvatili na putu u zubara

Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* - Mogul and Reality Star, Kylie Jenner switches it up as she sports a more low-key and casual style. The Billionaire can be seen arriving to a dentist appointment wearing sweats, sneakers, and even sporting some glasses.
BACKGRID USA 25 JUNE 2019, Image: 451558460, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Kylie Jenner

 

Medijska ličnost i poduzetnica u industriji ljepote Kylie Jenner (21) u utorak je u mjestu Beverly Hills posjetila zubara, a kako se za tu prigodu nije nešto pretjerano dotjerala, fotografi su zabilježili kako ova mlada poslovna žena čije poslovno carstvo prema časopisu Forbes vrijedi milijardu dolara, izgleda bez šminke, proizvoda na kojima je spomenutu milijardu i zaradila.

 

Jenner je za potrebe odlaska kod zubara obukla crne tajice i crnu majicu s kapuljačom te dugačkim rukavima, dok je na noge obula bijele tenisice. Ovo krajnje opušteno izdanje Jenner je obogatila crnom torbom te naočalama s kojima je se rijetko viđa.

Kosu je počešljala na razdjeljak te svezala u rep. Daily Mail piše da je tajice i majicu dizajnirao Kanye West, muže njezine sestre Kim.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo