NOVI SKANDAL

'DOBILA JE MOĆ I POSTALA ODVRATNA' Pjevačica optužena za seksualno uznemiravanje: 'Tretirala me kao mušku prostitutku, ali morao sam šutjeti'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.08.2019. u 13:21

INSTAGRAM

Katy Perry; Josh Kloss

 

Model Josh Kloss (38), koji je svojedobno surađivao s Katy Perry, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje.

Ove tvrdnje maneken je na svom Instagram profilu objavio u nedjelju, kad je, objasnio je, bila deveta obljetnica snimanja spota "Teenage Dream" u kojem je Josh glumio Katyjna dečka.

Kloss je u svom postu napomenuo kako je Perry upoznao na setu, a spomenuti incident dogodio se kasnije (2012. godine), na rođendanskoj zabavi dizajnera Johnnyja Wujeka, nedugo nakon što se pjevačica razvela od engleskog glumca Russella Branda.

- Skinula mi je hlače i izložila moje genitalije pogledima skupini muškaraca, njezinih prijatelja, koji su bili na tulumu... Nikad se nisam osjećao tako poniženo i posramljeno... Da je bilo koji muškarac išta slično napravio nekoj ženi, svi bi bili na njezinoj strani, ovako... Zato sam šutio sve ove godine - rekao je Josh.

Dodao je kako mu je menadžerski tim Katy Perry strogo zabranio davati ikakve izjave o slavnoj pjevačici - to ga je, kaže, dodatno uplašilo pa se godinama nije usudio progovoriti o uznemiravanju.

- Za snimanje spota dobio sam bijednih 650 dolara, ali vjerujte mi, novac je u ovoj priči najmanje bitan, poanta je u njezinu ophođenju s ljudima... 

Katyjn tim učinit će sve kako bi zaštitio pozitivan imidž koji je svijet stvorio o njoj - ipak je ona zvijezda koja se bori protiv nasilja, mržnje, iskorištavanja, ona se zalaže za ljudska prava... A ta ista žena mene je tretirala kao svoju mušku prostitutku! - požalio se posramljeni i razočarani maneken.

Iako je, tvrdi dalje Amerikanac, Katy svima na setu govorila kako joj je "odvratno ljubiti se s Klossom", on je snimanje spota "Teenage Dream" ipak profesionalno odradio do kraja.

 

- Trebao mi je posao... Tad sam imao privatnih problema, saznao sam da me partnerica vara, a kći mi je bila još jako mala, morao sam izdržati zbog nje.

Sad mi novac više ne treba. Šutio sam jer sam bio traumatiziran, ali napokon je došlo vrijeme da svijet sazna kako i poznate žene, pogotovo one koje dobiju moć, znaju biti jednako ljigave i odvratne, baš poput nekih muškaraca - izjavio je Josh, a prenosi Daily Mail.

Prozvana pjevačica još nije komentirala njegove optužbe.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo