IMALA POZAMAŠNE ZALIHE

'DOSLOVCE MI JE ISPRAZNILA HLADNJAK, UZELA JE - SVE!' Bogata nasljednica hrvatskih korijena otkrila gdje je završilo njezino izdojeno mlijeko

 
Tamara Ecclestone s kćeri Sophijom
 Profimedia, Pacific coast news

Tamara Ecclestone (35), majka petogodišnje djevojčice Sophije, jedna je od najvećih zagovarateljica dojenja, a gostujući u podcastu "Happy Mum, Happy Baby" Giovanne Fletcher otkrila je što je napravila s vlastitim mlijekom nakon što joj je kći počela jesti kašice i drugu dječju hranu.

- Morala sam se izdajati jer sam imala jako puno mlijeka. Čuvala sam ga u hladnjaku jer nisam htjela da propadne, a onda sam na internetu upoznala jednu ženu, majku koja se trebala vratiti na posao...

Sama nije imala dovoljno mlijeka, ali željela je da ga njezina beba i dalje pije pa sam joj odlučila darovati svoje zalihe - rekla je Tamara.

View this post on Instagram

Couldn’t be happier. 35

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Doslovce mi je ispraznila hladnjak! - našalila se bogata nasljednica hrvatskih korijena, kći Bernieja Ecclestonea (88), bivšeg vlasnika Formule 1.

- Iako se nikad prije nismo upoznale, ta žena morala mi je bezuvjetno vjerovati, da nisam ni pila ni pušila dok sam dojila, što naravno nisam, ali sve u svemu, iznimno mi je drago što sam mogla pomoći drugoj majci - zaključila je Tamara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:36