TRENUTAČNO JE NA APARATIMA

DRAMA U BRAZILU Voditeljica se zarazila rijetkim smrtonosnim virusom, bori se za život!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.08.2016. u 14:40

Instagram

Charlie Webster, bivša voditeljica Sky Sports Newsa, trenutačno se nalazi u bolnici u Rio De Janeiru gdje se bori za život, piše Daily Mail.

Poznata kao avanturistica, 33-godišnja Charlie se na Olimpijske igre zaputila biciklom iz Londona kroz Francusku, Španjolsku i Portugal otkud je s avionom došla od sjevernog Brazila pa je od tamo biciklirala do Rija. U humanitarnoj vožnji prešla je gotovo 5000 kilometara u roku od šest tjedana.

 

Tijekom svečanog otvaranja igara osjećala se poprilično loše, no liječnici su, kao i ona, to pripisali samo dehidraciji. Tada je još imala snage za objaviti fotografije na društvenim mrežama.

Njezin prijatelj izjavio je kako je prije dolaska u Rio prošla zdravstvenu provjeru gdje joj je rečeno da ne treba uzimati injekciju protiv malarije.

 

No ispostavilo se da se zarazila rijetkom oblikom malarije.

- O Charlie brine tim specijalista iz Velike Britanije i Amerike. Ona je jaka i u formi, a sa zdravljem inače nije imala problema pa razmišljamo samo pozitivno - poručio je prijatelj voditeljice.

 

Čim su čuli što se dogodilo, iz Velike Britanije u Rio odmah su se zaputili njezini bliski prijatelji i obitelj koji su svakodnevno uz njezin bolnički krevet.

charlie webster

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo