POLICIJA UHITILA 12 LJUDI

DRAMA U OBITELJI ECCLESTONE Bernie nema sreće sa zetovima: Petrin suprug pod istragom zbog pranja novca, njegov brat pronađen mrtav

 Getty Images / Getty Images

Zet Bernieja Ecclestonea pod policijskom je istragom zbog sumnje da je preko tvrtke Stunt & Co prao novac, piše Daily Mail.

No, James Stunt, koji je s Petrom Ecclestone u braku pet godina, tvrdi da je žrtva lopova koji su godinama radili u njegovoj tvrtki i koji su iskoristili njegovo povjerenje. Kako bi riješio ovu poslovnu krizu Stunt je najavio put u London iz Los Angelesa gdje godinama živi sa svojom obitelji. Dosad je uhićeno 12 ljudi među kojima i dvije žene u dobi od 23 i 56 godina. Stuntov glasnogovornik u njegovo je ime poručio da je šokiran istragom i uhićenjima.

- S vlastima je u potpunosti spreman surađivati ako to zatraže - poručio je.

Raskošan život Petre i Jamesa godinama je pod povećalom, a navodno čak ni sam Bernie nije znao čime mu se zet bavi. Daily Mail piše da Stunt ima udjele u likovnoj umjetnosti, investicijskim fondovima i zlatu. Poznat je po svojim luksuznim automobilima i personaliziranim registarskim tablicama.

Sve ovo dogodilo se samo par dana nakon što je Jamesov brat, Lee Stunt, pronađen mrtav u njihovoj roditeljskoj kući u Surreyu. Iako se sumnja na ubojstvo, James tvrdi da je Lee uzimao lijekove za anksioznost te da je preminuo u snu.

James i Petra 2012. godine imali su raskošnu svadbenu proslavu vrijednu 12 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:22