ODLUČILA SE NA NEŠTO DRUGAČIJE

DRASTIČNA PREOBRAZBA Donna iz Beverly Hillsa poslije više od 20 godina promijenila izgled

 Screenshot

Tori Spelling publici je oduvijek poznata kao plavuša, i to od trenutka kad se proslavila u seriji 'Beverly Hills'. Zato su se mnogi i iznenadili kad su vidjeli fotografije njezine transformacije koje je podijelila na Instagramu. No Tori nije postala ni brineta ni crnka, već se odlučila za neočekivanu promjenu - kosu je obojila u ružičasto.

- Nakon više od 20 godina koje sam provela kao plavuša odlučila sam se na nešto skroz drugačije. Ovo je idealna ljetna boja - napisala je Tori.

Glumica se tijekom svih ovih godina samo u jednom trenutku i to kratko poigrala s crnom bojom, no brzo je odustala od nje. Sa svojim frizerom odmah se složila kad joj je predložio ovu vedru boju.

- Drago mi je da se Tori poslije toliko godina odlučila na neke promjene. Transformacija je trajala gotov šest sati, ali toliko smo se dobro zabavljali da nisam to ni primijetio - kaže Torin frizer.

Glumica je zadnjih godina umjesto ulogama, stranice medija punila zbog turbulentnog bračnog života, no unatoč napisima o aferama njezinog supruga, brak je još uvijek opstao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 23:29