BILL GATES

DRUGI NAJBOGATIJI ČOVJEK NA SVIJETU JADRAN ODABRAO ZA LJETNI PREDAH Vrijeme krati igranjem tenisa i izletima: 'Boka kotorska ga je impresionirala'

Porto Montenegro; u krugu: Bill Gates
 Charles Platiau/REUTERS; Bozidar Vukicevic/CROPIX

Američki milijarder i suosnivač tvrtke Microsoft Bill Gates s obitelji ljetuje u crnogorskom obalnom gradu Tivtu, točnije u nautičko-turističkom centru Porto Montenegro, piše podgorički dnevni list Vijesti.

Više gostiju centra potvrdilo je za Vijesti da Gates odsjeda u hotelu "Regent" ta da ga svakodnevno viđaju na teniskim terenima centra Porto Montenegro.

Oni koji su vidjeli Gatesa i njegovu obitelj kažu da je riječ o vrlo jednostavnim i spontanim ljudima, a viđali su ih i u Tivtu te u Boki Kotorskoj, gdje uživaju u turističkoj ponudi. Vijesti pišu da je Gatesa posebno impresionirala ljepota Boke kotorske.

Bill Gates svoje je bogatstvo stekao kroz rad u tvrtki Microsoft, a danas se sa suprugom Melindom bavi humanitarnim radom. Prema pisanju časopisa Forbes iz kolovoza 2018. godine, Gates je trenutno "težak" 95,4 milijardi dolara, što ga čini drugom najbogatijom osobom na svijetu iza osnivača i direktora Amazona Jeffa Bezosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:56