ŠALJIVA SITUACIJA

DVOSTRUKA OSKAROVKA OTKRILA KAKO SU JE JEDNOM ZAMIJENILI ZA JEDNU DRUGU POZNATU KATE 'Kada sam stigla, mogli ste osjetiti gađenje i razočarenje'

 
Cate Blanchett; Kate Upton
 REUTERS, Profimedia

Australska glumica i dvostruka dobitnica filmske nagrade Oscar Cate Blanchett (50) otkrila je tijekom gostovanja u televizijskom talk showu "The Late Show with Stephen Colbert" da je svojevremeno zamijenjena s manekenkom i glumicom Kate Upton (27), piše Daily Mail.

Blanchett je rekao da su njezina tri sina koja ima s dramaturgom i scenaristom Andrewom Uptonom - Dashiell John (17), Roman Robert (15) i Ignatius Martin (11) - nenamjerno naveli svoje kolege iz australske muške škole da pomisle da im je majka manekenka koja se više puta pojavljivala u izdanjima časopisa Sports Illustrated koja su posvećena kupaćim kostimima.

"Kada su prvi puta krenuli u školu, zato što se moj muž preziva Upton, a moje ime je Cate, zapisana sam kao Kate Upton. A Kate Upton je jako atraktivna glumica i manekenka za kupaće kostime", ispričala je Blanchett Stephenu Colbertu, voditelju talk showa.

"Njihovi su školski prijatelji na to rekli, 'O moj Bože, je li vaša mama Kate Upton?' Moji su dečki na to rekli, onako, nedužno, 'Da!' Kada sam idući puta išla po njih pred školu, dvadesetero je djece čekalo. Stigla sam, i mogli ste osjetiti gađenje i razočarenje", našalila se dvostruka oskarovka.

"Na poslu mogu nestati i postati netko drugi, ali ne mogu biti Kate Upton."

Blanchett i njezin muž uz troje biološke djece imaju i posvojenu kćer Edith Vivian Patriciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:15