GRIMES

EKSCENTIRČNA PJEVAČICA NA INSTAGRAMU OBJAVILA SVOJU GOLU SLIKU I OBJAVILA VELIKU VIJEST Jedan od najbogatijih ljudi svijeta postaje tata!?

 
 Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Kanadska pjevačica, kantautorica, producentica i vizualna umjetnica Claire Elise "Grimes" Boucher objavila je u srijedu popodne na svom Instagram profilu toples fotografiju na kojoj se na njezinom trbuhu mogao vidjeti fotošopirani fetus, piše Business Insider.

Grimes fotografiju nije popratila nikakvim napisom, ali je odgovorila na komentar jedne korisnice te naočigled potvrdila da je trudna. Korisnica ju je, naime, pohvalila za pokazivanje bradavica, nečega što ženama na Instagramu u velikoj većini slučajeva nije dopušteno.

"Pomislila sam da cenzuriram (bradavice), ali je fotografija puno manje divlja bez bradavica (ovo bi moglo i ovako i onako biti uklonjeno) . Uz to, biti trudan je divlje i ratoborno stanje uma. Neka onda bude to što je. Također, većina mi je mojih prijatelja rekla da ih ne objavljujem pa me onda obuzela obrnuta psihologija. Preispitala sam svoju sramotu i odlučila da je moja neugoda oko vlastitog tijela čudna internalizirana samomržnja. Nadam se da ćete imati ugodan dan!", napisala je Grimes.

Kako je Grimes sama predvidjela, Instagram je njezinu "divlju" fotografiju uklonio pa je pjevačica ponovno objavila cenzuriranu verziju iste fotografije. Ovaj je puta pletenicama prekrila bradavice. "Cenzurirano za Instagram - skoro sam se izvukla", napisala je Grimes uz cenzuriranu fotografiju.

Grimes je trenutno u vezi s direktorom tvrtke Tesla Elonom Muskom, no on se o njezinoj objavi još uvijek nije oglasio. Par je 2018. vezu potvrdio zajedničkim dolaskom na Met Galu, no Mashable piše da su iste godine i prekinuli. Prekid je, prema svemu sudeći, bio privremen.

Također, Grimes nigdje nije rekla da je njezino dijete njegovo. Nije čak ni službeno potvrdila da je trudna. Takvu objavu od nje možda nikada ni ne dočekamo budući da je Grimes poznata po zafrkavanju na društvenim mrežama. Bilo kako bilo, TMZ piše da je američki političar u utrci za predsjedničku nominacija Demokratske stranke Andrew Yang paru već čestitao na trudnoći.

Musk iz prethodnog braka ima petero sinova - blizance i trojke. Pokaže li se da ove objave nisu zafrkancija, ovo će biti pjevačičino prvo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:14