RAZMAŽENA DIVA

ELTON JOHN IZGUBIO ŽIVCE I NAPRAVIO SCENU NA AERODROMU Podivljao je na izlasku iz svog privatnog aviona pa bacio Gucci torbu od 4000 dolara

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2019. u 14:32

EXCLUSIVE: Elton John holds on tightly to the handrails as he disembarks from his plane in Krakow, Poland. The 72 year-old crooner is on a farewell tour as he prepares for retirement.
04 May 2019, Image: 430982307, License: Rights-managed, Restrictions: NO Poland, Model Release: no, Credit line: AFPS/MEGA / Mega Agency / Profimedia
AFPS/MEGA / Mega Agency / Profimedia

 

Da tantrumi nisu rezervirani samo za djecu pokazao je u ponedjeljak Elton John, koji se sve češće ponaša kao razmažena diva.

Na izlasku iz svog privatnog zrakoplova na sidnejskom aerodromu napravio je priličnu scenu. 72-godišnji pjevač bacio je svoju Gucci torbu vrijednu 4000 dolara niz stepenice zrakoplova, a onda je bijesan ušao u Audi parkiran na pisti, piše Daily Mail.

Muškarac iz njegove pratnje je zgrabio torbu kao da ništa nije bilo.

Eltonu to nije prvi ispad u posljednje vrijeme. U subotu je u na svom nastupu na stadionu u Perthu zaštitare nazvao govnarima. Na snimci s tog koncerta se vidi kako zaštitari pokušavaju ukloniti ženu koja se previše približila pozornici, a pjevač urla na njih.

"Hej! Vas dva morona. Odje*ite! Odmah ju pustite na miru. Tako se ne postupa s damama, debilčine i kukavice", vikao je.

 

U ožujku ga je razbjesnio obožavatelj koji ga je dodirivao u Las Vegasu.

"Sad je bilo dosta ovoga! Nema više penjanja na pozornicu, a ti si kriv za sve ovo", rekao mu je iznervirani pjevač i prekinuo koncert.

 

Elton je navodno shrvan zbog tuge nakon što je nedavno umrla majka njegovog partnera Davida Furnisha.

Također, ima izuzetno puno koncerata idućih dana pa je pod velikim stresom, kažu njemu bliski ljudi. U iduća dva mjeseca ima čak 24 najavljena nastupa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo