PREKIDA S KONCERTIMA

ELTON JOHN POTVRDIO: NAKON 50 GODINA POVLAČI SE S POZORNICE 'Želim više vremena provoditi s djecom, ali prije toga odradit ću oproštajnu turneju'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 24.01.2018. u 16:20

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 07: Sir Elton John waves to the crowd at the end of the Mylan WTT Smash Hits on day five of the Statoil Masters Tennis at the Royal Albert Hall on December 7, 2014 in London, England. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)
Getty Images

>>> NOVO 18:54 Elton John je potvrdio da se povlači s pozornice kako bi se usredotočio na svoju djecu, ali je naveo da ne želi otići tek tako te je najavio oproštajnu turneju.

----------------------------

Britanski pjevač Elton John najavio je za večeras važnu objavu o svojoj budućnosti, a engleski mediji nagađaju da će 70-godišnji glazbenik objaviti kraj koncertne karijere.

Elton John će se večeras obratiti medijima, a njegov je publicist potvrdio da se radi o objavi o pjevačevoj budućnosti.

Iako nikakve pojedinosti nisu poznate, engleski tabloidi napisali su da se John planira povući s koncertne pozornice nakon što mu istekne ugovor o angažmanu u Las Vegasu 19. svibnja i odradi dva zakazana koncerta u Gruziji 30. lipnja i 1. srpnja.

Mediji nagađaju da je razlog povlačenja zdravstvene prirode.

Naime, prošle godine jedva je izvukao živu glavu zbog teške bakterijske infekcije koju je zaradio tijekom turneje po Južnoj Americi.

- Znao sam da sam bolestan, ali nisam znao koliko je opasna ta bakterija sve do dijagnoze koja je došla nakon devet koncerata i 24 leta avionom -  izjavio je tada John.

Elton John je još 2016. odlučio smanjiti broj nastupa kako bi više vremena provodio sa svojom djecom, Zacharyjem i Elijahom.

Izdvajamo