RAZOČARANI OBOŽAVATELJI

Fanovi najbolje tenisačice na svijetu u šoku: 'Volim je, ali ovo je strašno'

 Instagram

Samo četiri mjeseca nakon što su je fanovi napali da ne liči na sebe u editorijalu koji je u prosincu snimila za časopis Sports Illustrated, Serena Williams je opet na meti kritika zbog fotografija koje je snimila za časopis People prema kojem je uvrštena među najljepše žene na svijetu.

Kao što su je stanjili i popeglali u prosincu prošle godine, isto je u Photoshopu učinjeno i ovoga puta gdje joj je struk duplo manji. Serena je fotografiju iz časopisa podijelila je s tri milijuna pratitelja na Instagramu, no umjesto komplimenata, obožavatelji su se obrušili na nju i urednike Peoplea. U samo dva sata od objave pod fotografijom je bilo više od 600 komentara.

-'Što su joj to učinili', 'Volim je, ali je li ovo neka šala', 'Photoshop je opet pobijedio', 'Izgledaš divno onakva kakva jesi. Da, ovo je lijepa slika, ali ne predstavlja tvoje tijelo u stvarnosti', 'Ovo je strašno', samo su neki od komentara koji su popratili ovu fotografiju.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:54