OBASUTA KOMPLIMENTIMA

FOTO: ADELE ODUŠEVILA ZAVIDNOM LINIJOM Pjevačica prekinula šutnju i u glamuroznoj haljini pokazala da je zadnjih par mjeseci značajno smršavjela

 
 Adele / INSTAGRAM

Britanska pjevačica Adele (31) u ponedjeljak je na Instagramu pokazala kako su se promjene koje je unijela u svoj život odrazile na njezin izgled, piše Daily Mail.

Pjevačica je dan prije Badnjaka crno-bijelim fotografijama s Djedom Božićnjakom i Grinchem prekinula Instagram "šutnju" koja je trajala više od dva mjeseca te pokazala da je tijekom posljednjih mjeseci značajno smršavila.

Adele je na sebi imala dugačku crnu haljinu od satena, a svoju je prepoznatljivu plavu kosu zavrtjela u glamurozne lokne. Daily Mail piše da je Adele odlično izabrala haljinu jer ona naglašava njezinu novu figuru.

"Oboje smo pokušali uništiti Božić, ali naša su srca narasla! Hvala ti Grinche što si došao na moju zabavu i napravio da se osjećamo poput djece. Svima želim sretan Božić i blagoslovljene blagdane", napisala je Adele uz fotografije.

Pjevačičini pratitelji u komentarima su je obasuli komplimentima, a neki su je zamolili da objavi nove pjesme.

Prema dosadašnjim medijskim napisima, treneri Joe Wicks i Dalton Wong svojim su savjetima pomogli Adele da izgradi svoje "novo" tijelo. Pjevačica se u listopadu na Instagramu našalila da je prije plakala, ali da se sada znoji.

Adele se navodno transformirala kada je počela ići na pilates i podizati tegove u teretani, a smanjila je i unos šećera te počela slijediti specijalnu dijetu koja naglasak stavlja na povrće poput kelja.

Pjevačica je zahvaljujući tom režimu navodno smršavila 20 kilograma. Adele mu se okrenula nakon razvoda od muža Simona Koneckog s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela.

"Adele se trenutno zabavlja i to vidi kao prioritet. Naravno, to i majčinstvo. Sviđa joj se novi režim vježbanja. Pomaže što podiže utege. Kao da je dobila neku novu životnu snagu", rekao je izvor za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:12