JANUARY JONES

FOTO: AMERIČKA GLUMICA TOPLES FOTOGRAFIJOM UKAZALA NA OPASNOST OD RAKA DOJKE Zvijezda 'Momaka s Madisona' pozvala sve da 'vole svoje dinje'

 
January Jones
 January Jones / INSTAGRAM

Premda nosi ime po prvom mjesecu u godini, američki glumica January Jones (40) se u listopadu aktivirala po pitanju podizanja svijesti o opasnosti raka dojke te je u to ime na Instagramu objavila fotografiju u toplesu, piše Daily Mail.

Zvijezda planetarno popularne serije Momci s Madisona objavila je šaljivu fotografiju u kojoj je grudi pokrila rukom i lice zamaskirala filterom "strašilo". "Volite svoje dinje", napisala je glumica preko fotografije, podržavši time akciju koju je pokrenula britanska modna dizajnerica Tamara Mellon (Jones je u svojoj objavi u englesku riječ "melon", što je sleng za grudi, stavila dva slova 'L' jer se tako preziva dizajnerica, op.a.).

"Djevojke i dečki, mjesec je podizanja svijesti o raku dojke! Ovo je prijateljski podsjetnik da odete na mamografiju! Tamara Mellon sljedeći tjedan u kombiju u Los Angelesu nudi besplatne mamografije neovisno o vašem osiguranju! Od 8. do 10. listopada! Prijavite se na poveznici na mom profilu!", dodala je glumica uz fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:39