ISTESANO TIJELO

FOTO: ATRAKTIVNA PADMA PRIVUKLA PAŽNJU PAPARAZZA Bivša žena slavnog književnika uživa u Italiji, pokazala bujne obline u minijaturnom bikiniju

 
 Profimedia, Xposurephotos

Zgodna spisateljica, glumica, manekenka, kulinarska stručnjakinja i producentica, Padma Lakshmi, izgleda sve bolje. 47-godišnjakinja je na odmoru na Capriju pokazala bujno, ali istesano tijelo u minijaturnom bikiniju.

Bivša supruga slavnog književnika Salmana Rushdieja nije skidala osmijeh s lica dok je uživala na luksuznoj jahti u društvu partnera Adama Della i kćeri Krishne Thee Lakshmi.

Voditeljica i producentica Emmyjem nagrađenog američkog televizijskog reality showa Top Chef (Vrhunski kuhar) obnovila je vezu s Adamom Dellom, bratom Michaela Della, osnivača tvrtke Dell Computer, u siječnju prošle godine. Hodali su neko vrijeme nakon njezinog razvoda od Rushdieja tijekom 2009., no istovremeno je bila u vezi sa 30-tak godina starijim Teddyjem Forstmannom. U tom joj se periodu rodila kći i tek je DNK testiranjem utvrđeno da je dijete Adamovo.

Unatoč tome, Padma je ostala u vezi s Forstmannom do njegove smrti 2011. Nakon toga su je povezivali s Richardom Gereom i drugima, no čini se da se na koncu ipak skrasila s ocem svog djeteta.

Fotogalerija: Padma na jahti u Italiji

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:40