RAZUZDANI CANDYMAN

FOTO: AUSTRALSKI TAJKUN HVALI SE ORGIJAMA U SVOJOJ VILI Živi sa ženom i curom, no često dovode društvo: 'Svaki tjedan smislim neku novu pozu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.10.2017. u 14:09

Instagram

 

Australski tajkun Travers Beynon, poznat pod nadimkom Candyman, ima vjerojatno jedan od najprovokativnijih profila na Instagramu, no vjerojatno zato i ima gotovo 800.000 fanova.

Njegova posljednja objava, fotografija iz sobe na kojoj se vide njegove noge i dvije gole žene oko šipke za ples, u manje od 24 sata skupila je gotovo 15.000 lajkova. Ljepotice, za koje Daily Mail piše da su vjerojatno djevojka i supruga, stoje uz šipku slikane s leđa zbog pravila o golotinji tog foto servisa.

‘Ovo je život kojem težim’, ‘Kome treba Netflix uz ovo’, ‘Sviđaju mi se oni anđeli na zidu’, ‘Ti si najjači’, ‘Predivan pogled’ i ‘Pravi frajer’ samo su neki od komentara obožavatelja. Muškarci mu, naravno, zavide i otvoreno priželjkuju njegov raskalašeni život.

 

Candyman je rođen 1972. u Melbourneu i nasljednik je duhanskog carstva FreeChoice. Živi u ekstravagantnoj vili s Taeshom Beynon s kojom se vjenčao prije šest godina i s kojom ima četvero djece. Osim toga, s njima živi i njegova djevojka Nisha, a povremeno imaju šire društvo zgodnih cura. Ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, uspjeli su uskladiti neobične odnose i žive prilično idilično.

Beynon kaže da je krevet pun žena u njihovoj kući uobičajena pojava. ‘U krevetu u prosjeku imamo četiri cure. Često ne spavam dovoljno… Čini mi se da svaki tjedan smislim neku novu pozu. No, vrijeme provedeno u krevetu nije zbog mene, nego da cure budu sretne. Biti dobar u krevetu znači ne misliti na sebe’, rekao je ranije za magazin Ocean Road.

 

Izdvajamo