ŠOK I NEVJERICA

FOTO: BECKHAM POKAZAO KAKO MU JE NA NOVOME POSLU Obožavatelji ne vjeruju vlastitim očima: 'Pobogu, što se to desilo najljepšem licu na svijetu?'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.03.2017. u 10:47

LONDON, ENGLAND - JULY 06: David Beckham looks on from centre court on day nine of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 6, 2016 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images

Bivši engleski nogometni reprezentativac David Beckham kućni je prijatelj s redateljem Guyjem Ritchiejem pa nikoga nije previše začudilo što je upravo sportaš dobio ulogu u njegovu novom filmu 'Kralj Artur'.

Beckham će utjeloviti mrzovoljnog viteza Blacklega Leadera, a zbog glumačkog debija je, ne boji se priznati, prilično nervozan.

- Svjestan sam da će biti kritika, dobrih i loših. Nikada ne bih prihvatio neku veću ulogu jer znam da za nju još nisam spreman. Dugo sam se pripremao za ovo i dat ću sve od sebe da se ne osramotim i da ne razočaram obožavatelje - izjavio je nedavno David.

Da dan na setu nije nimalo glamurozan, Beckham je pokazao fotografijom koju je objavio na društvenoj mreži. Poslije višesatnog sjedenja u odjelu šminke, engleski ljepotan postao je zastrašujući grubijan.

Dobio je trule zube, bore i ožiljke na licu, a novi izgled šokirao je obožavatelje.

- Izgleda kao Frankenstein! Što mu se, pobogu, desilo? Vratite nam njegovo prelijepo anđeosko lice - komentirali su mnogi.

Film 'Kralj Artur' američku premijeru trebao bi imati u svibnju ove godine.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo