ŠOK I NEVJERICA

FOTO: BECKHAM POKAZAO KAKO MU JE NA NOVOME POSLU Obožavatelji ne vjeruju vlastitim očima: 'Pobogu, što se to desilo najljepšem licu na svijetu?'

 Getty Images

Bivši engleski nogometni reprezentativac David Beckham kućni je prijatelj s redateljem Guyjem Ritchiejem pa nikoga nije previše začudilo što je upravo sportaš dobio ulogu u njegovu novom filmu 'Kralj Artur'.

Beckham će utjeloviti mrzovoljnog viteza Blacklega Leadera, a zbog glumačkog debija je, ne boji se priznati, prilično nervozan.

- Svjestan sam da će biti kritika, dobrih i loših. Nikada ne bih prihvatio neku veću ulogu jer znam da za nju još nisam spreman. Dugo sam se pripremao za ovo i dat ću sve od sebe da se ne osramotim i da ne razočaram obožavatelje - izjavio je nedavno David.

Da dan na setu nije nimalo glamurozan, Beckham je pokazao fotografijom koju je objavio na društvenoj mreži. Poslije višesatnog sjedenja u odjelu šminke, engleski ljepotan postao je zastrašujući grubijan.

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Dobio je trule zube, bore i ožiljke na licu, a novi izgled šokirao je obožavatelje.

- Izgleda kao Frankenstein! Što mu se, pobogu, desilo? Vratite nam njegovo prelijepo anđeosko lice - komentirali su mnogi.

Film 'Kralj Artur' američku premijeru trebao bi imati u svibnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:01