POHVATALA KONCE

FOTO: BESPRIJEKORNA U DIORU Meghan Markle blista u tjednu punom obaveza, pogledajte u kakvom se izdanju danas pojavila u javnosti

 
 Profimedia, Press Association

Ovaj tjedan za Meghan Markle pun je kraljevskih obaveza. Nakon što je u ponedjeljak prisustvovala krštenju malenog princa Louisea, u utorak je zajedno s princem Harryjem, kraljicom Elizabethom, princem Phillipeom, princem Charlesom i vojvotkinjom Camillom te princem Williamom i vojvotkinjom Kate, sudjelovala u obilježavanju stote obljetnice uspostave RAF-a, odnosno Kraljevskih zračnih snaga.

Cijela obitelj nazočila je i svetoj misi u Westminsterskoj opatiji.

Meghan je na sebi imala besprijekornu Diorovu haljinu s otvorom oko vrata koji otkriva ramena što je postao njen zaštitni znak, dok je na glavi imala kreaciju Alexandera McQueena.

Njezina šogorica, vojvotkinja Kate, odlučila se za haljinu istog dizajnera, dok je na glavi imala kreaciju Seana Barretta. Iako obučena bez zamjerke, Kate je djelovala pomalo iscrpljeno što i ne treba čuditi jer je majka troje djece, jedno od kojih ima tek nekoliko mjeseci.

Ovo je bilo jedno od rijetkih javnih pojavljivanja vojvotkinje Kate jer je još uvijek na porodiljnom dopustu pa ne dolazi na kraljevska događanja. Iznimka je proslava dana RAF-a čija je počasna zapovjednica. Tu je titulu preuzela od princa Phillipea 2015. godine.

Nakon mise, kraljevska obitelj se vratila u palaču s čijeg su balkona promatrali prelet aviona, njih ukupno stotinu među kojima su bile i poznate Crvene strijele, kao i bombarder iz Drugog svjetskog rata Lancaster.

Sljedeća obaveza u prepunom rasporedu princa Harryja i Meghan Markle, odnosno vojvode i vojvotkinje od Sussexa, je posjet Dublinu, što će biti prvi službeni posjet nekoj zemlji nakon njihovog vjenčanja 19. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:53