DOSTA JOJ JE KARANTENE

FOTO: BIVŠA DICAPRIJEVA DJEVOJKA ČEZNE ZA 'STARIM NORMALNIM' ŽIVOTOM Pokazala kako je znala pijana zaspati na luftiću i glupirati se u javnosti

 
Bar Refaeli
 Newspictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenku Bar Refaeli karantena zbog pandemije koronavirusa zatekla je u rodnom Izraelu, gdje boravi sa suprugom, biznismenom Adijem Ezrom i djecom - kćerima Liv (3), Elle (2) te četveromjesečnim sinom Davidom.

Izraelska vlada nedavno je najavila postupno popuštanje epidemioloških mjera, a sudeći po Barinim objavama na društvenim mrežama, atraktivna plavuša jedva čeka da joj se život barem donekle vrati u normalu.

INSTAGRAM

Bivša djevojka slavnog glumca Leonarda DiCaprija kroz seriju starih fotografija na Instagram Storyju otkrila je što joj najviše nedostaje u ovim tjednima (samo)izolacije.

Osim što čezne za prijateljima, putovanjima, rođendanskim proslavama i poslom, Refaeli se s nostalgijom prisjetila i ludosti iz mlađih dana - kad je pijana znala zaspati na madracu na napuhavanje u bazenu ili kad se bez nekog posebnog razloga glupirala u javnosti.

- Jedino što mi ne nedostaje jesu - štikle! - napisala je kraj jedne fotografije na kojoj u glamuroznoj haljini izlazi iz luksuznog automobila.

Naravno, pratitelje je i ovaj put oduševila iskrenošću te smislom za humor.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:42