BIJESNE PILE U ZADRU

FOTO: BIVŠI TOP GEAROVCI I DALJE JURCAJU LIJEPOM NAŠOM Clarkson i ekipa od jutra su u akciji: Pogledajte ludu vožnju na aerodromu

 Luka Gerlanc/Jure Mišković / Cropix

Planetarno popularni trojac Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, koji stoji iza Amazonovog TV showa The Grand Tour, a nekad je snimao još popularniji 'Top Gear', i dalje boravi u Hrvatskoj, a u srijedu su od jutra u akciji.

Kako piše eZadar, već su prije 9 sati ujutro bili u pogonu, prvo su pili kavu u centru Zadra, a zatim su krenuli na snimanje. Jedna od jučerašnjih stanica bio je otok Pag gdje su snimali na trajektnom pristanišu u Žigljenu, a naš fotoreporter uhvatio ih je danas u vožnji gradom i u Zračnoj luci Zadar na Zemuniku.

U utorak su šokirali Zadrane i turiste pojavivši se na zadarskoj rivi kod instalacije Pozdrav suncu, gdje su snimali nove materijale za drugu sezonu popularnog serijala.

Clarkson je već u ponedjeljak na Instagramu s pratiteljima podijelio informaciju da je u Lijepoj našoj objavivši sliku Plitvičkih jezera. Jučer je objavio jednu s Paga, a potom i zalazak sunca.

Fun

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Croatia, amazingly

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:28