BORBA SLAVNOG GLUMCA

FOTO: BOLUJE LI DOISTA VAL KILMER OD POSLJEDNJEG STADIJA RAKA? Nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i šokirao svojim izgledom...

 Profimedia, INF

Već nekoliko mjeseci kruže glasine da je slavni glumac Val Kilmer teško bolestan. Osim što je njegov kolega Michael Douglas u studenom izjavio da je Val u lošem stanju te da se bori s posljednjim stadijem raka grla, glumac nije bio aktivan na društvenim mrežama od siječnja što je dodatno zabrinulo fanove.

Kilmer je vrlo brzo opovrgnuo glasine te u podužoj objavi na Facebooku sve negirao. ‘Volim Michaela Douglasa, ali krivo je informiran. Nas dvojica zadnji smo put razgovarali prije dvije godine kad sam ga pitao da mi preporuči specijalista za grlo koji bi mi prekontrolirao izraslinu koju sam imao. Nakon pregleda koje sam obavio na UCLA-u, liječnici su utvrdili da je sve u redu te da nemam rak’, napisao je Kilmer.

Odonda je na društvenim mrežama puno aktivniji te se svim silama trudi dokazati da je s njegovim zdravljem sve u redu. Tako je dan uoči Stare godine i svog 57. rođendana objavio svoju novu fotografiju.

Unatoč njegovim negiranjima, glumac je upola mršaviji nego što ga većina pamti. Osim što je vidno smršavio, vrat i dalje skriva maramom, kao što je to činio Michael Douglas kad je operirao rak jezika. Nedavno su za medije i njegovi prijatelji rekli da je Val u jako lošem stanju, da ima samo 40 kilograma te da je ovo vjerojatno njegov posljednji Božić.

Nakon toga objavio je i jednu svoju sliku, a jutros su ga fotografirali kako sjedi u crkvi u San Franciscu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:03