REGIONALNA POP ZVIJEZDA

FOTO: Brutalno pretučena srpska pjevačica prekinula šutnju, osmijeh na lice vratile joj i poruke podrške iz Hrvatske

 
 INSTAGRAM

Nakon što je Luka Lazukić brutalno premlatio svoju suprugu, srpsku pop zvijezdu Natašu Bekvalac, na noge se digla čitava regija, u znak podrške pjevačici, naravno.

Lazukić je naime, "isprovociran" Natašinim pitanjima, nakon svojega noćnog izlaska digao ruku na nju, bez obzira što je samo mjesec dana prije toga rodila njihovu kćerkicu. Ozljede su bile vidljive, a Nataša je završila i na hitnoj, no oporavak će potrajati duže.

Pjevačica se zbog toga povukla i kompletno izbivala, ne samo da je otkazala ikakve poslovne obaveze, već je "šutjela" i na društvenim mrežama, pa od premlaćivanja nije objavila ni jednu jedinu fotografiju.

Srpski mediji zato su njenu današnju objavu nazvali "prekidom šutnje" duge preko mjesec i pol dana. Pjevačica je, na sreću, ponovno dobro, a osmijeh na lice vratilo joj je druženje s kćerkom na hipodromu, odakle je fotografiju i objavila, piše Slobodna Dalmacija.

Poruke podrške samo se nižu na njenome Instagram profilu, njene pratiteljice odlučile su podijeliti sve što im je na srcu.

"Nato, idemo dalje... Glavu gore draga! Ti si predivna žena i majka", "Fenix, dobro došla nazad! Nedostajala si! Samo naprijed! Bravo!", pišu joj, između ostalog obožavatelji iz cijele regije, a velik broj poruka podrške stiže i iz Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:47