UŽIVANCIJA

FOTO: ČISTA SREĆA NA LICIMA MLADOG PARA Meghan i Harry u Britaniji u drugi plan bacili čak i vijesti o koronavirusu: Pogledajte zašto su zasjenili sve

 
 Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Meghan Markle pojavila se po prvi puta na nekom javnom događanju u Velikoj Britaniji nakon što su ona i njezin muž princ Harry odlučili napustiti kraljevsku obitelj.

Par je izgledao sretno i samopouzdano dok su, štiteći se od kiše velikim kišobranom, dolazili u Mansion House gdje se održavala tradicionalna dodjela nagrada Endeavour Fonda čiji je princ Harry pokrovitelj.

Harry je bio vrlo elegantan u tamno plavom odijelu, a Meghan je naprosto blistala u svijetlo plavoj kratkoj haljini sa zanimljivim zatvaračem na leđima. Supružnike je, unatoč jakoj kiši, pozdravilo mnoštvo ljudi.

S obzirom da je ovo bilo prvo Meghanino službeno pojavljivanje nakon 'Megxita', sva je pažnja bila usmjerena upravo na nju, a u dijelu tamošnjih medija ovaj je događaj čak poprimio veći značaj od vijesti o koronavirusu.

FOTOGALERIJA: Meghan i Harry prvi put zajedno na britanskom tlu nakon 'Megxita'

Prije same svečanosti, koja ima za cilj odati počast svim ozlijeđenim i bolesnim ratnim veteranima, Meghan i Harry bili su na primanju gdje su upoznali sve nominirane, a Harry je održao i kratki prigodni govor.

Slavni supružnici su uručili nagrade - Meghan 'Celebrating Excellence' nagradu, a Harry nagradu 'Henry Worsley' - pojedincima koji su bili najveća inspiracija i pokazali najveću odlučnost i ustrajnost unatoč poteškoćama s kojima su suočeni.

Nagrada 'Henry Worsley' ustanovljena je u sjećanje na tragično poginulog Henryja Worsleyja koji je stradao u siječnju 2016. pokušavajući posve sam prijeći Antarktiku želeći sakupiti novac upravo za Endeavour Fond.

Inače, ovo je događanje samo jedno u nizu na kojima će Meghan i Harry sudjelovati prije nego se posve povuku od svojih kraljevskih obaveza i posvete privatnom životu u Kanadi.

Ranije istoga dana, Meghan i Harry su viđeni kako izlaze iz ekskluzivnog restorana u Goring Hotelu, inače omiljenog mjesta objedovanja kraljice Elizabete. No, doznali su kasnije novinari, u skupocjenom hotelu nisu noćili već su ondje samo bili na sastanku, a dok su u Britaniji, stanovat će u rezidenciji Frogmore Cottage koja je trebala biti njihov dom da su odlučili ostati u Velikoj Britaniji.

Buckinghamska palača nije željela komentirati jesu li se Harry i Meghan susreli s kraljicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:33