SEKS NA STEPENICAMA

FOTO: DJEVOJKA ZAČETA U OSTAVI RESTORANA DANAS JE ODRASLA Becker ju nije htio priznati, ali već u startu je bilo jasno da je test nepotreban

 
 Schneider-Press/Frank Rol / Sipa Press / Profimedia

Anna Ermakova ima 19 godina i odlučila je poput svoje majke Angele postati manekenka. Otac Anne Ermakove nekadašnji je slavni tenisač Boris Becker (51).

Mlada djevojka rado se druži s jet setom, a nedavno se na balu u Berlinu provodila s Damianom Hurleyem (17), sinom Liz Hurley.

Annina životna priča je prilično neuobičajena, ona nije plod ljubavi već petominutne avanture u londonskom restoranu Nobuu.

"Ne znam je li toalet bolje mjesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su prenijeli kako smo se seksali na stoliću u toaletu, a njega uopće nije bilo tamo", otkrio je osvajač Wimbledona koji je te večeri odigrao posljednji profesionalni teniski meč te je htio proslaviti s prijateljima.

PAUL CROCK
Boris Becker, German tennis great and current coach of Novak Djokovic of Serbia, gestures as Djokovic plays Britain's Andy Murray in their men's singles final match on day 14 of the 2015 Australian Open tennis tournament in Melbourne on February 1, 2015. AFP PHOTO / PAUL CROCK-- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Budući da su prijatelji otkazali dolazak, Becker je kasnije ispričao da se osjećao usamljeno te je samoća glavni krivac što je prevario ženu.

"To nije bila afera, to je bio seks od pet minuta", rekao je. Zanimljiv je podatak da je Angela nakon oralnog seksa spremila spermu u bočicu i kasnije se s njom oplodila.

Anna Ermakova
Mon Cheri Barbara Day - Muenchen, Germany - 04 Dez 2019, Image: 486440589, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Michael Timm/face to face / Face to Face / Profimedia
Michael Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Beckeru je zbog toga propao prvi brak s Barbarom Feltus (52) s kojom ima dvoje djece: Noaha (22) i Eliasa (18).

"Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju obitelj. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke", iskren je Becker u svojoj autobiografiji 'Boris Becker's Wimbledon'.

Anna Ermakova
Mon Cheri Barbara Day - Muenchen, Germany - 04 Dez 2019, Image: 486440618, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Michael Timm/face to face / Face to Face / Profimedia
Michael Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 21:00