STRAŠNO RAZOČARANA

FOTO: EMILY RATAJKOWSKI PROZVALA FRANCUSKI MAGAZIN ZBOG FOTOŠOPIRANJA NJEZINIH GRUDI I USANA 'Bilo mi je nešto čudno kad sam vidjela naslovnicu...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.09.2017. u 00:00

INSTAGRAM

 

Slavna američka manekenka Emily Ratajkowski koja je poznata po svom isklesanom tijelu i za njenu građu nadprosječno velikim grudima, kazala je kako je razočarana jer je fotošopirana na naslovnici jednog magazina.

Zgodna 26-godišnjakinja izašla je na naslovnici priloga francuskog mjesečnika Madame Figaro. Nakon što je vidjela svoju sliku uočila je kako njezine grudi i usne čudno izgledaju. Naime, ta dva dijela njezina tijela bila su naočigled digitalno prepravljena, a Ratajkowski nije mogla sakriti svoje razočarenje.

Instagram
 

- Svatko je lijep na svoj način. Svi smo nesigurni zbog nekih stvari koje nas čine drugačijim od tipičnih ideala ljepote. Ja, kao i mnogi drugi, svaki dan se borim kako bi te nesigurnosti svladala, i bila sam silno razočarana kada sam vidjela da su moje usne i grudi korigirali u Photoshopu na ovoj naslovnici. Nadam se da će se modna industrija napokon prestati uplitati u stvari koje nas čine jedinstvenima i umjesto toga slaviti individualnost - napisala je ljepotica u postu na Instagramu u kojem se obrušila na magazin.

Instagram
 

Njezina iskrenost i kritika pridobila je potporu mnogih njezinih pratitelja.

Inače, Ratajkowski često na društvenim mrežama promovira svijest o ljepoti ženskog tijela i ne libi se pokazati svoju figuru, a nedavno je kazala kako je umorna od konstantnog kritiziranja žena i njihovog izgleda.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo