CRITICS' CHOICE AWARDS

FOTO: GLAMUR NA DODJELI UGLEDNIH GLUMAČKIH NAGRADA Jennifer Lopez opet se razgolitila, Anne Hathway i Zendaya također nisu bile sramežljive

 
 PROFIMEDIA

Holivudske zvijezde u nedjelju navečer prošetale su crvenim tepihom na 25. dodjeli nagrada Critics' Choice u Los Angelesu.

Jennifer Lopez (50) opet je 'pomela' kolegice u toaleti libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike. Majka dvoje djece izabrala je satensku haljinu, a ovaj put nije otkrila dekolte nego leđa i ramena.

Anne Hathaway, Zendaya i Charlize Theron također su ugodno iznenadile modne kritičare.

Anne je sjajila u zlatnoj svjetlucavoj Versaceovoj haljini. 23-godišnja Zendaya bila je među najkontroverznije odjevenim glumicama, a neobičnim futurističkim gornjim dijelom boje fuksije otkrila je grudi.

Charlize Theron, koja je poznata po eleganciji, ni ovaj put nije pogriješila. Svjetlucavom srebrnom haljinom koja prati liniju tijela otkrila je grudi i vitke noge no nije izgledala nimalo vulgarno.

Billy Porter, prvi afroamerički gay glumac koji je izborio najvažnije američko televizijsko priznanje, redovito se ekscentrično odijeva, a tako je bilo i sinoć kad je odjenuo tirkiznu toaletu.

Na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara bio je u crnoj haljini. Na komentare da je takvo što neprilično, odvratio je: “Kad se žena pojavi u hlačama, svima je to normalno, no kad muškarac nosi suknju, odjednom je to skandalozno”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:01