UŽIVANCIJA

FOTO: HEIDI KLUM TOTALNO OPUŠTENA U TOPLESU Sa 16 godina mlađim dečkom pobjegla je u Meksiko na odmor i nije ih briga za paparazze

 
 Profimedia, AKM-GSI

Prije mjesec dana jedna od najuspješnijih manekenki svijeta Heidi Klum snimljena je u društvu novog, puno mlađeg dečka, pa premda glasine nisu potvrdili, djela govore više od riječi.

44-godišnja poduzetnica i 28-godišnji glazbenik Tom Kaulitz snimljeni su prvo na aerodromu u Cabo San Lucasu u Meksiku gdje su stigli u nedjelju. Par se ubrzo opustio i počeo uživati u odmoru, a Klum se nije ustručavala opustiti do kraja i sunčati se u toplesu.

Kaulitz se početkom 2000-ih proslavio kao član njemačkog rock benda Tokio Hotel, a da između njega i Heidi ima nešto više od prijateljstva postalo je jasno prije mjesec dana kad su snimljeni na intimnoj večeri u elitnom restoranu Delilah u Hollywoodu. Već tada su izmjenjivali nježnosti u javnosti iako ništa nisu htjeli komentirati.

Pogledajte galeriju!

Heidi iz propala braka s britanskim pjevačem Sealom (55) ima troje djece - sinove Henryja (12) i Johana (11) te kćer Lou (8), a najstariju djevojčicu Leni (13) dobila je u vezi s Talijanom Flaviom Briatoreom (67). Tom Kaulitz je pak od 2015. do 2016. bio oženjen za njemačku manekenku Riju Sommerfeld (35).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:40