POZDRAV SA SNIMANJA

FOTO: I REYNOLDS SE OGLASIO OBJAVOM IZ ROVINJA Sliku je posvetio vjernom pratitelju, a oduševila je i Salmina prijateljica sa slikom Grofa i maca

 
Ryan Reynolds i Salma Hayek u Rovinju
 Matija Đanješić / CROPIX

Holivudske zvijezde u Rovinju snimaju drugi dio akcijskog trilera ‘The Hitman's Bodyguard’. Među njima su Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i drugi, a osim što ih naši fotoreporteri uspiju povremeno uhvatiti na nekoj lokaciji snimanja, i sami se hvale scenama iz filma ili trenucima opuštanja na društvenim mrežama.

Najnoviju objavu u Pričama na Instagramu Reynolds je posvetio svom kaskaderu s kojim se slikao, Johnnyju Jamesu. Pozadina otkriva da je fotografija nastala u Rovinju.

Screenshot / Instagram
Ryan Reynolds i Johnny James

S Ryanom se pak slikala Salma koja je u opisu fotografije iznenađeno ustvrdila kako je glumac visok, a nekoliko njezinih fotografija na Instagramu s Rovinjem u pozadini obožavatelji su već komentirali kao predivne.

Nekoliko odličnih fotografija objavila je i profesionalna fotografkinja Samantha Lopez. Ona je inače Salmina prijateljica, a obožavatelji su oduševljeni njezinim fotografijama Rovinja.

View this post on Instagram

Views #holacroacia

A post shared by Sam Speranza (@samanthalopezs) on

Nakon jednog prekrasno pejzača objavila je susret s Grofom koji hrani rovinjske mace.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:17