JE LI PRETJERALA?

FOTO I VIDEO: HTJELA JE BITI SEKSI, A BRUTALNO SU JE POPLJUVALI Zbog snimke iz teretane rekli joj da izgleda kao glumica iz jeftinog pornića

 Getty Images

Iako će sljedeći mjesec proslaviti 48. rođendan, za Mariah Carey vrijeme kao da je stalo, barem što se odijevanja tiče, ali ako je suditi po komentarima njezinih pratitelja na društvenoj mreži, pjevačica to nikako ne bi trebala shvatiti kao kompliment.

Američka glazbena diva na Instagramu je objavila fotografiju i dvije snimke iz teretane, ali ambijent joj je očito poslužio samo za poziranje.

Mariah je tepihom između sprava za vježbanje promarširala kao da je na crvenom tepihu. Za tu prigodu utegnula se u korzet iz kojeg su joj ispadale grudi, triko, mrežaste čarape i štikle, i to one iz nove kolekcije koju je dizajnirala kolegica Rihanna.

'Prestara si za ovakve gluposti. Postala si prava noćna mora. Izgledaš totalno neukusno, kao da si ispala iz nekog jeftinog pornića. Ne bi bilo loše da zbilja počneš malo vježbati', obrušili su se obožavatelji na pjevačicu. Savjetovali su joj i da se posveti glazbi te se prestane sramotiti imitirajući tinejdžerice željne pažnje.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Carey je krajem prošle godine razvrgnula zaruke s australskim biznismenom, 49-godišnjim Jamesom Packerom, ali nije dugo bila sama. Trenutačno je u vezi s plesačem i koreografom Bryanom Tanakom, koji je 14 godina mlađi od nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:09