NIKAD SE NE PREDAJE

FOTO: IMA 70 GODINA I NOGE DO 'PREKOSUTRA' Poznata glumica preboljela je i rak dojke: 'Uvjerena sam da ću doživjeti 110 godina!

 REUTERS

Suzanne Somers u listopadu prošle godine proslavila je 70. rođendan, no na temelju njezinog izgleda, teško je to reći. Nekadašnja televizijska zvijezda i sama kaže da se nikad nije osjećala bolje.

- Sedamdesete su za mene seksi, bez obzira na godine, vi i dalje možete imati ono nešto, a sve se to stječe samopouzdanjem - izjavila je Suzanne nakon što je rođendan proslavila u društvu bliskih prijatelja, obitelji i supruga Alana Hamela s kojim je u braku gotovo 40 godina. Suzanne nikad nije imala problem kad je starenje u pitanju.

- Postoje novi načini starenja. Ono što imam u ovim godinama je mudrost koju nisam imala nikad prije i koju nijedna mlada osoba ne može imati ni kupiti. Mudrost steknete s vremenom - zaključila je Suzanne.

Napomenula je i kako bez obzira na godine ne namjerava usporiti. S 80 želi raditi u Las Vegasu, a sigurna je da će doživjeti 110 godina. Glumica top formu može zahvaliti redovitim treninzima uz osobnog trenera, a prehranu temelji na organski uzgojenim namirnicama s kojom je započela prije 16 godina nakon što je dijagnosticiran rak dojke koji je pobijedila. A za mladolik izgled i vedar duh zasigurno je zaslužan i njezin suprug.

- On me voli takvu kakva sam. Starim, ali mi svaki dan govori da sam lijepa - kaže Somers. Unatoč tome što je zagazila u osamdesete godine, Suzanne nosi odjeću koja ističe njezinu figuru, a najviše voli pokazivati noge.

- Kad sam bila mlada, ljudi su išli u mirovinu u šezdesetima, sedamdesetima ili su umirali. Ja nisam ni blizu tome - zaključila je glumica koja je gledateljima najpoznatija po ulozi mame carol 'Korak po Korak' koja se emitirala od 1991. do 1998. godine.

Actress Suzanne Somers arrives at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 28, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok - RTS8I9P
REUTERS

Actress Suzanne Somers attends the 2016 MusiCares Person of the Year gala in Los Angeles, California February 13, 2016.  REUTERS/Phil McCarten - RTX26U0U
REUTERS

Actress Suzanne Somers stands next to her newly unveiled star on the
Hollywood Walk of Fame on January 24, 2003 in Hollywood. An author,
singer and entrepreneur, Somers shot to overnight stardom in the late
1970's television comedy,
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:19