ŽENSKA REPREZENTACIJA

FOTO: IZABRALI SMO 11 NAJLJEPŠIH SUPRUGA NOGOMETAŠA KOJI SUDJELUJU NA SP-u U RUSIJI One su vatrena pratnja najskupljim igračima svijeta

 

Ljepotice i nogomet neodvojivi su pojmovi, a najbolji svjetski igrači mogu se pohvaliti time da iza svakoga od njih stoji prelijepa djevojka ili žena ili, pak, u ovom slučaju, bodri ga s tribina.

Osim samih utakmica u Rusiji će se kamere posebno zadržavati i u gledalištu gdje će sjediti i navijati neke od najljepših žena svijeta. Izbor je bio itekako širok i teško je bilo izdvojiti 11 najljepših kako bi se formirala svjetska nogometna reprezentacija ljepote.

Naravno, na samom početku dvije su Hrvatice koje brane naše boje, a po mnogima su u samom vrhu u ovom izboru ljepote.

Supruga našeg reprezentativca i igrača Reala Matea Kovačića, prelijepa Izabel Kovačić, svojim je izgledom odavno osvojila Madrid i Španjolsku. Svaka njezina objava na društvenim mrežama obiluje komplimentima i lajkovima, no Izabel je svoju ljubav još od srednjoškolskih dana poklonila Mateu s kojim je lani uplovila i u bračnu luku te mu je nesebična podrška u svemu.

Izabel Andrijanić (HRV)

Osim što se iskazao kao najmlađi, naš reprezentativac Duje Ćaleta Car posljednjih mjeseci puni medijske stupce i zahvaljujući svojoj atraktivnoj djevojci, Dubrovkinji Adriani Đurđević.

Adriana je od Duje starija pet godina, a njihova je veza počela prije godinu i pol slučajnim susretom u Zagrebu. Život na odvojenim adresama ne pada im teško, a na društvenim mrežama nerijetko se pohvale zajedničkim trenucima.

Adriana Đurđević (HRV)

Kad su domaćini Rusi u pitanju, najljepša među njima je svakako Miranda Sheila, djevojka napadača ruske reprezentacije Fedora Smolova.

Miranda se ni najmanje ne srami svoga tijela i malo toga ostavlja mašti. Mnogi su joj zamjerili što je nakon poraza Rusije od Walesa ponosno pozirala sa 12 tisuća dolara vrijednom torbicom, no s obzirom na to da je riječ o jednoj od najseksepilnijih djevojaka nogometaša, to je brzo palo u drugi plan.

© Instagram / mimishelini
Miranda Sheila (RUS)

Georgina Rodriguez nedavno je najboljem igraču svijeta Cristianu Ronaldu rodila kćerkicu, njemu je to četvrto dijete, a njoj prvo iskustvo s majčinstvom.

Ronaldo je s 23-godišnjim modelom Georginom počeo vezu 2016., kad ju je upoznao u jednom od dućana visoke mode, i otada su nerazdvojni. Od trena kad je postala Ronaldova djevojka broj pratitelja na Instagramu popeo joj se na 5,3 milijuna, što je mnogo manje od 128 milijuna, koliko ih ima Ronaldo, no Georgina, primjerice, nije Portugalu donijela prvo mjesto u Europi. Postavlja se pitanje za koga će vatrena Španjolka navijati u Rusiji, s obzirom na to da njezin dragi brani boje Portugala.

Georgina Rodriguez (POR)

Španjolska novinarka i TV voditeljica Pilar Rubio supruga je Realova braniča i španjolskog reprezentativca Sergija Ramosa.

Često je stavljaju u rivalstvo sa Shakirom. Pilar i Sergio u vezi su od 2012., a dvije godine kasnije su se i vjenčali te su roditelji trojice sinova: Sergija, Marca i Alejandra.

Pilar Rubio (ŠPA)

Suprugu španjolskog braniča Gerarda Piquea ne treba posebno predstavljati jer 41-godišnja Shakira odavno je stekla svjetsku slavu. Tijekom SP-a u Južnoj Africi 2010. Shakira je osvojila svijet himnom “Waka Waka”. Godinu dana kasnije ona i deset godina mlađi Pique započeli su vezu. Danas imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.

Shakira (ŠPA)

Lijepa Edurne Garcia s tribina u Rusiji će bodriti španjolskog vratara Davida De Gee. Kako je to već gotovo postao trend u španjolskoj obrani, i Edurne je pet godina starija od De Gee. Ljepotica je 2006. objavila svoj prvi album, a otada je bila zvijezda brojnih reklama.

Edurne Garcia (ŠPA)

Iako je u odličnoj formi nakon što je iz Barcelone prešao u PSG, Neymara se posljednja dva mjeseca uoči SP-a nije baš vidjelo na terenu. Međutim, s djevojkom kakva je njegova 22-godišnja Bruna Marquezine nije ni čudo da propušta utakmice za svoj pariški tim. Neymar možda jest najvažniji igrač brazilske reprezentacije, no o Bruni dosta ovisi koliko je sretan u životu. Bruna je model i glumica u rodnom Brazilu, a posljednjih je godina u turbulentnoj vezi s Neymarom s kojim se često svađa i miri.

Bruna Marquezine (BRA)

Cathy Hummels supruga je njemačkog reprezentativca Matsa Hummelsa koji je u Posedarju izgradio kompleks luksuznih vila, a oboje su veliki ljubitelji naše obale. Još 2013. Cathy je ponijela laskavu titulu najljepše žene nogometaša Njemačke. S Matsom je u vezi od 2007., ljubav su brakom okrunili 2015., a ove godine u siječnju dobili su sina.

Cathy je voditeljica koja je tijekom SP-a 2014. za njemački tabloid Bild vodila svoj video dnevnik.

Cathy Hummels (NJE)

Ljubav iz djetinjstva argentinskog reprezentativca i jednog od najboljih igrača svijeta Lionela Messija je 30-godišnja Antonella Roccuzzo.

Unatoč dugogodišnjoj vezi, vjenčali su se lani, a svadba im je proglašena u Argentini događajem godine. Imaju dvojicu sinova, Thiaga i Matea, a nedavno su i treći put postali roditelji te svojeg najmlađeg sinčića nazvali Ciro. Za razliku od ostalih supruga nogometaša, Antonella izbjegava pojavljivanje u javnosti, a isti je slučaj i s Messijem.

Antonela Roccuzzo (ARG)

Polly Parsons, supruga Barcelonina, ali i belgijskog braniča Thomasa Vermaelena, svojom je zanosnom linijom jedna od najtraženijih belgijskih modela za donje rublje, a uspješna je i voditeljica.

Polly Parsons (BEL)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:28