PROSLAVILI ZARUKE

FOTO: J. LO I ALEX NJEŽNOSTIMA NA PLAŽI DEMANTIRALI GLASINE O KRIZI U VEZI Dok ga je pjevačica mazala kremom, on je uživao u cigari i mobitelu

 
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
 Profimedia, Backgrid USA

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez proslavili su zaruke na plaži na Bahamima u ponedjeljak. Par je uživao poput svakog drugog para u nježnostima, izležavanju i suncu.

I dok su se tako opuštali u ležaljkama, Jennifer je brižno namazala budućeg muža kremom za sunčanje od glave do pete. Ni stopala nije propustila. On je za to vrijeme s cigarom u ustima bio udubljen u mobitel.

Pjevačica, koja će ove godine u srpnju proslaviti 50. rođendan, izgledala je senzacionalno u svjetlo plavom bikiniju. Do izražaja su došli njezini trbušnjaci kao i figura u obliku pješčanog sata.

FOTOGALERIJA: J. Lo i Alex na plaži

Ovim izletom na kojem su oboje cijelo vrijeme bili nasmijani i veseli, Lopez i Rodriguez su začepili usta tračevima da im je veza u krizi. Naime, nedavno su američki mediji prenijeli objavu bivšeg bejzbolaša Joseua Cansecua na društvenim mrežama. Napisao je kako iz prve ruke zna da Alex vara latino divu i to ni manje ni više nego s njegovom bivšom suprugom Jessicom.

Ni J. Lo ni Alex nisu komentirali ove navode, no očito su ih odlučili demantirati na svoj način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:27