IZDANJE ZA COACHELLU

FOTO: 'JESAM LI JA JEDINA KOJA NE RAZUMIJE OVAKVU MODU?' Modna ikona na sebe nabacila zastor i fantomku pa podijelila obožavatelje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2018. u 10:59

Profimedia

 

Proljetni praznici u Americi su sinonim za partijanje na plaži Coachella. Pandan hrvatskom Zrću, i ove je godine okupio zavidan broj velikih imena iz svijeta glazbe i showbusinessa, a 'svatko tko je netko' ni ove godine nije propustio priliku da se pokaže na popularnom festivalu.

Prilika je to i za promoviranje najnovijih modnih trendova. No iako smo već navikli na naobične kombinacije gornjeg dijela trenirke i čizama od zmijske kože, obične poderane bijele majice i skupocjenih zlatnih lanaca ili cipela od prozirne plastike i odjeće za fitness, postoje oni koji nas svojim smjelim kombinacijama još uvijek mogu iznenaditi.

Tako je Rihanna za pojavljivanje na popularnoj party destinaciji odabrala nešto što bi se u najmanju ruku moglo nazvati smeđim prozirnim zastorom koji je omotala oko sebe i prevelikim čizmama u istoj boji.

Fotografije neobičnog outfita objavila je na Instagramu, a pored hvalospjeva njenih brojnih obožavatelja koji pomno prate i hvale svaki njezin korak, bilo je i onih komentara koji su izražavali čuđenje zbog odabira ovakve odjeće.

'Jesam li ja jedina koja ne razumije ovakvu modu? Volim Rihannu i sve, ali ovo ne razumijem', napisala je jedna Rihannina pratiteljica na Instagramu.

Kao da smeđa kombinacija zastora i čizama nije bila dovoljna, Rihanna je pokazala i smjelu vunenu fantomku koja prekriva čitavo lice izuzev očiju i usta koju je upotpunila velikom količinom glomaznog nakita. Rihanna se za ovo neobično pokrivalo lica i glave odlučila kako ju ne bi prepoznali dok tulumari na Coachelli.

Čisto sumnjamo da će ovaj trend zaživjeti i postati dio standardne festivalske opreme – unatoč tome što se radi o svjetski poznatoj Rihanni.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo