OBITELJ NA INSTAGRAMU

FOTO: KAKAV NEUGODNJAK! Ireland Baldwin objavila fotografiju samo u štiklama i tangama, u komentarima joj se javio tata: 'Kako, molim?!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2019. u 15:20

Ireland Baldwin (irelandbasingerbaldwin / 17.07.2019): corsets make me feel like Elizabeth Swann (Keira Knightley in Pirates) but more if like.. she got a job at Hooters or something. Cant wait for this project to come out
Profimedia, Face To Face A

 

Ireland Baldwin kao manekenka i glumica Instagram koristi onako kako najbolje zna - za samopromociju, poneki trenutak iz privatnog života i bezbroj selfieja i profesionalnih fotografija.

Međutim, posljednjom je objavom iznenadila i svoju obitelj. Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina fotografirali su na balkonu u New Yorku kako s vrha nebodera promatra grad, odjevena samo u crne štikle, najmanje tange koje možete zamisliti i ručnik svezan na kosi. 

Iako ovo ni izbliza nije njezina jedina izazovna fotografija na toj društvenoj mreži, ovaj belfie čini se nije dobro sjeo obitelji.

 

- Oprosti, kako molim - pitao ju je u komentaru tata Alec.

- Ovu će ujo Billy teško lajkati - napisao je ujak Billy Baldwin.

Premda Ireland nije odgovarala na njihove komentare, ne sumnjamo da se tema provukla na obiteljskim druženjima. Kad je prošle godine 23-godišnja Ireland objavila isto tako izazovnu fotografiju gdje u minijaturnom bikiniju i kaubojskim čizmama pozira na motoru, tata joj je kratko napisao:

- Ne. Jednostavno ne.

 

Sumnjamo da će obiteljske kritike odvratiti mladu ženu od daljnje samopromocije posebno zato što je već više puta naglasila da se ni zbog koga ne namjerava mijenjati.

Izdvajamo