IRINA SHAYK

FOTO: KAKO JOJ JE BRADLEY MOGAO REĆI ZBOGOM!? Ljudi se ne mogu načuditi kako se glumac tako lako odrekao zanosne Ruskinje

 
 Profimedia, Planet, Crystal pictures, Target Press

Nakon četiri godine veze ruski supermodel Irina Shayk (33) i glumac Bradley Cooper (44) odlučili su krenuti svojim putovima, objavio je magazin People. Premda ni jedan ni drugi još nisu davali službene ni neslužbene potvrde vijesti, navodno već neko vrijeme razgovaraju kako će ostati u prijateljskim odnosima zbog dvogodišnje kćeri Lea De Seine oko koje će dijeliti skrbništvo.

Irina je navodno već iselila iz zajedničkog pet milijuna dolara vrijednog luksuznog doma na Pacific Palisadesu u Los Angelesu.

Budući da su uvijek privatni život držali podalje od javnosti i medija, tako se i sad nikako ne može znati što je stvarni razlog prekida. Probleme su navodno pokušavali riješiti, no bezuspješno. Većini obožavatelja nije jasno kako je Bradley uopće ostavio tako lijepu ženu.

Irina je prva Ruskinja koja je krasila naslovnicu Sports Illustrateda, a do danas je surađivala sa svim velikim svjetskim dizajnerskim imenima. Egzotični izgled djelomice može zahvaliti ocu Tataru. U galeriji najseksi Irininih fotografija pogledajte zašto obožavatelji tako teško razumiju Bradleyja...

FOTOGALERIJA: Top ten najseksi fotografija Irine Shayk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:45