TAJNE MEGHAN MARKLE

FOTO: KAKO JOJ TO USPIJEVA? Zaručnica princa Harryja jednom je otkrila kako se hrani da bi imala 50 kg: 'Ne vjerujem ni da je kava dobra za energiju'

 
Princ Harry i Meghan Markle, a u krugu: Meghan kad je još bila aktivna na društvenim mrežama
 REUTERS, Instagram

Glumica i buduća supruga princa Harryja Meghan Markle možda je, nakon objava zaruka, obrisala društvene mreže, no fotografije su ipak ostale posvuda po internetu. Osobito one koje je najviše voljela objavljivati - uživanja u zdravoj hrani, tjelovježba i prizori gdje uživa u kupaćem kostimu.

Meghan Markle u danima kad je još bila na Instagramu

Upravo tad je najviše dolazila do izražaja njezina isklesana linija, a Markle na visinu od 171 centimetar ima samo 50 kilograma!

Milijuni su se, kad je postala nova zaručnica princa, zapitali kakve su joj prehrambene navike da uspijeva tako održavati formu.

Prince Harry and Meghan Markle visit Catalyst Inc science park in Belfast, Northern Ireland March 23, 2018. Niall Carson/Pool via REUTERS - RC191C4750F0
Niall Carson / REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle

Kako piše Closer Weekly, Meghan se drži strogog režima, a navika joj je ostala još od glumačkih angažmana zbog kojih je morala izgledati "tip top".

Osim što redovito vježba jogu i pazi što stavlja u tanjur, eventualno se ponekad počasti prženim krumpirićima, kako bi ipak održavala potrebnu ravnotežu.

Ujutro pije šalicu vruće vode zbog metabolizma, jede najčešće žitarice i zobene pahuljice s voćem. Za ručak bira sve što je s proteinima, pa makar zapakirano u neku laganu salatu, a navečer zagrabi u tjestenine s povrćem, i popije čašu vina.

Actress Meghan Markle arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards (MMVAs) in Toronto, June 16, 2013. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT) - GM1E96H0MGH01
Mark Blinch / REUTERS
Meghan Markle u glumačkim danima

Strogo izbjegava slatkiše i grickalice jer se upravo u tim 'malim' porcijama krije najviše (praznih) kalorija.

- Volim kuhati, tako da si skoro svaki dan kuham - rekla je jednom prilikom za magazin Shape, a kaže da je to i spašava od toga da 'pregladni' pa zgrabi nešto na brzinu, jer si hranu često pripremi pa ostavi u frižideru za kasnije tijekom tjedna.

Meghan Markle u danima kad je još bila na Instagramu

Što se tiče kave, Meghan misli da je štetna i da se uglavnom unosi nepotreban šećer u organizam, jer rijetki izdrže popiti gorku kavu.

- Najbolji su prirodni izvori energije, poput zelenog soka", rekla je ranije Meghan. Nije ni čudo da je tako vitka!

Meghan Markle u danima kad je još bila na Instagramu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:14