SVI SU LUDI ZA KEANUOM

FOTO: KEANU REEVES JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKO JE 'OBIČAN' Iznenadio obitelj došavši im u kuću, internet opet luduje: 'Ovo je njegova godina'

 
 Profimedia, Abaca Press

Glumac Keanu Reeves, koji je svoju filmsku i TV karijeru počeo graditi još polovicom osamdesetih, ove je godine ponovno došao u fokus javnosti i postao hit na internetu. Razlog tome nisu glumački uspjesi, već njegova osobnost i ponašanje u slobodno vrijeme. Vjerojatno ne postoji holivudski glumac koji je opušten, neopterećen i dobronamjeran prema strancima u mjeri u kojoj je to Reeves.

Obožavatelje je oborio s nogu još jednom hvale vrijednom gestom ovaj tjedan. Naime, otputovao je u Slidell u Louisiani na snimanje filma ‘Bill and Ted’, no na putu do seta zastao je kod jedne obožavateljice koja mu je pripremila doček.

Kad je čula da stiže u njihov grad, 16-godišnji sin Stacey Hunt Ethan predložio je da mu posterom ispred kuće požele dobrodošlicu. Tako je na sinov zahtjev Stacey izradila plakat s natpisom ‘You're breathtaking!’ (‘Oduzimaš dah!’), frazom koju je on sam upotrijebio na konferenciji u lipnju obraćajući se publici. Fraza je postala popularni meme, piše CNN.

Nekoliko sati nakon što je postavila plakat, automobil se zaustavio pred njihovom kućom i nekoliko ljudi im je došlo na vrata. Među njima je bio i Reeves. Kad mu je prišla ne vjerujući što se događa, Keanu je nju pitao smije li joj potpisati plakat.

Scenarist filma ‘Bill and Ted’, Ed Solomon, fotografirao je Reevesa kako piše po plakatu: ‘Stacey, ti ostavljaš bez daha!’ Fotografije je objavio na Twitteru. Potom se Keanu slikao s obitelji.

Reeves je postao hit na internetu zahvaljujući svojim sitnim djelima dobročinstva, poput prepuštanja sjedala starijoj osobi u podzemnoj željeznici. Uopće, sama činjenica da koristi javni prijevoz bila je dovoljna da postane miljenik publike.

2019. - godina Keanu Reevesa

Keanu je već u prvoj polovici godine nevjerojatno zaposlen - glumio je u trećem dijelu ‘Johna Wicka’, pojavio se u Netflixovoj komediji ‘Always Be My Maybe’ i dao je glas liku u ‘Priči o igračkama 4’.

I unatoč činjenici što sam ne održava nikakve profile na društvenim mrežama, jedan je od omiljenih likova korisnika Facebooka, Twittera i dr. Internetski su se korisnici jednostavno zaljubili u neobičnog Kanađanina, posebno nakon što su se počele gomilati njegove fotografije sa ženama.

Naime, kad god se fotografira s kolegicom ili obožavateljicom, Reeves dlan drži u zraku tako da ne dotiče osobu koju grli. Čak su otvorili profil na Twitteru posvećen glumčevoj rutini i svakodnevici - ‘Keanu doing things’. Ondje možete naći paparazzi fotografije Reevesa kako jede sendvič ili sam sjedi na klupici u parku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:53