I ONA IMA KOMPLEKSE

FOTO: KIM KARDASHIAN PROGOVORILA O FOTOGRAFIJAMA KOJE SU ŠOKIRALE NJEZINE FANOVE 'Sve je to velika prevara, nisam ličila sama ne sebe!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.06.2017. u 10:42

INSTAGRAM

Kim Kardashian (36) tvrdi kako su grozne fotografije koje su snimili paparazzi, tijekom njezinog nedavnog putovanja u Meksiku, fotošipirane kako bi njezina stražnjica izgledala neprivlačno.

Majka dvoje djece priznaje kako u zadnje vrijeme nije u najboljoj formi i kako nije vježbala 12 tjedana prije nego su fotografije uslikane, no uvjerena je da su korigirane kako bi izgledala puno gore nego što zaista jest.

Naime, paparazzi su u travnju snimili Kim, koja redovito koristi razne filtere kako bi uljepšala svoje fotografije koje objavljuje na društvenim medijima, na plaži u crnim tangama koje su otkrivale njezinu slavnu pozadinu punu celulita.

- Nisam bila u najboljoj formi. Nisam vježbala oko 12 tjedana, imala sam dvije operacije maternice. Nisam ličila na samu sebe, i još kad su te fotografije fotošopirali i objavili, počela sam vježbati s jednom djevojkom bodybuildericom.

- Sada se dižem svakog dana u 5.30 ili 6 sati i vježbam sat i pol vremena prije nego li se djeca probude - kazala je i dodala kako je promijenila i prehrambene navike. Kaže kako joj je trenerica puno pomogla upravo oko prehrane.

- Već sada, u nekoliko tjedana, vidim da mi je tijelo čvršće i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Intenzivno vježbam i volim to, rješava me stresa - zaključila je.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo