I ONA IMA KOMPLEKSE

FOTO: KIM KARDASHIAN PROGOVORILA O FOTOGRAFIJAMA KOJE SU ŠOKIRALE NJEZINE FANOVE 'Sve je to velika prevara, nisam ličila sama ne sebe!'

 INSTAGRAM

Kim Kardashian (36) tvrdi kako su grozne fotografije koje su snimili paparazzi, tijekom njezinog nedavnog putovanja u Meksiku, fotošipirane kako bi njezina stražnjica izgledala neprivlačno.

Majka dvoje djece priznaje kako u zadnje vrijeme nije u najboljoj formi i kako nije vježbala 12 tjedana prije nego su fotografije uslikane, no uvjerena je da su korigirane kako bi izgledala puno gore nego što zaista jest.

Naime, paparazzi su u travnju snimili Kim, koja redovito koristi razne filtere kako bi uljepšala svoje fotografije koje objavljuje na društvenim medijima, na plaži u crnim tangama koje su otkrivale njezinu slavnu pozadinu punu celulita.

- Nisam bila u najboljoj formi. Nisam vježbala oko 12 tjedana, imala sam dvije operacije maternice. Nisam ličila na samu sebe, i još kad su te fotografije fotošopirali i objavili, počela sam vježbati s jednom djevojkom bodybuildericom.

- Sada se dižem svakog dana u 5.30 ili 6 sati i vježbam sat i pol vremena prije nego li se djeca probude - kazala je i dodala kako je promijenila i prehrambene navike. Kaže kako joj je trenerica puno pomogla upravo oko prehrane.

- Već sada, u nekoliko tjedana, vidim da mi je tijelo čvršće i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Intenzivno vježbam i volim to, rješava me stresa - zaključila je.

#kimkardashian shows off her unairbrushed #butt again as she continues to vacation in #Mexico

A post shared by Miss Petite Nigeria Blog (@misspetitenigeria) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:19